KADINLARA UMUT, ÇOCUKLARA MUTLULUK PROJESİ!

KADINLARA UMUT, ÇOCUKLARA MUTLULUK PROJESİ!

Kadın Dostu Markalar Platformu’nun, 6 Şubat büyük deprem felaketinin ardından “Kadınlara Umut, Çocuklara Mutluluk” mottosuyla yola çıktığı “İyiliğe Bir İlmek-Oyuncak Kumbarası” projesi 1 yaşında. Kadın Dostu Markalar Platformu, 23 Nisan’da Hatay’a umut ve mutluluk taşımak üzere İyiliğe Bir İlmek Projesi için bir araya geliyor. İskenderun ve Belen’de oluşturulan atölyelerle kadınlara istihdam sağlanmaya devam ediliyor.

Birinci yılında, proje kapsamında 22 – 23 Nisan’da projeye katkı veren iş insanları Hatay’da kadınlar ve çocuklarla bir araya gelecek.

Proje gönüllüleri ve destekçileri ilk olarak 22 Nisan’da Belen’de Hataylı kadınlarla güzel bir kahvaltı ile güne başlayıp, ardından bölgede oyuncakların dağıtımını gerçekleştirecek.

Projeye katkı vermek ve katılmak isteyen markalar en geç 18 Nisan tarihine kadar www.kadindostumarkalar.org platformun web sitesi üzerinden ve 0216 288 02 80 numaralı telefon hattından katılım talebi iletebilecekleri duyuruldu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.