HATAY’IN HER YERİ ÇÖP DAĞINA DÖNDÜ

HATAY’IN HER YERİ ÇÖP DAĞINA DÖNDÜ

Beceriksiz Lütfü Savaş’ın elinde adeta mezbelelik alana dönen Hatay’da asli hizmetler dahi yönetilemeyince kentin her alanı çöp dağına döndü.

Halkın oylarıyla 10 yıllık eziyete son verilen Hatay’da yeni dönemde Mehmet Öntürk’ü ciddi sorunlar yumağı bekliyor. Aileleri ve arkadaşlarıyla piknik alanlarını dolduran vatandaşlar, çöplerini öylece bırakıp gidiyorlar. Bu durum çevre kirliğine neden oluyor. Şehrimizin belli bölgelerinde bulunan piknik alanlarına giden vatandaşlar, piknik yaptıktan sonra bıraktıkları çöpler nedeniyle kötü görüntülere neden oluyor. Çöpleri gören doğasever vatandaşlar ise duruma tepki gösterdiler.

DOĞASEVERLER KİRLİLİĞE İSYAN ETTİ

Hafta sonunu değerlendirmek için piknik alanlarına akın eden vatandaşlar, hoşça vakit geçirerek keyifli aktiviteler yaptılar. Öte yandan mangal yaparak yemek yediler. Fakat pikniklerini tamamlayan yurttaşlar, çöplerini yanlarında götürmeyerek adeta piknik alanlarını çöplüğe çevirdiler. Alanların kirletilmesi nedeniyle çevreye duyarlı diğer vatandaşlar ise bu duruma tepki vererek, “Nasıl bir duyarsızlık ve anlayışsızlıktır bu. Yazık terbiye alınmamış” siteminde bulundular. Sözlerine devam eden doğasever vatandaşlar, “Buraya herkes eşini dostunu alıp eğlenmeye, pikniğe gelir. Fakat buralar artık çöplük içinde her gelen kendi pisliğini, çöpünü yanında götürse hiçbir yer çöp olmaz. Piknik alanları çöplük oldu resmen. Bunu yapanları merak ediyorum evlerini de böyle pis bırakıyorlar mı? Bu insanlar yaşadıkların evlerini de bu şekilde çöp içerisinde bırakıyorlar mı? Çöplerden dolayı çevrede oturacak yer kalmamış. Güzelim doğa kendini bilmez bu insanlar yüzünden heba oluyor” dediler. Adeta çöp alanına dönen piknik yerleri için bir an önce çözüm bekleyen piknikçiler, yetkililerden yardım isteyerek, vatandaşların yoğun olarak gittikleri bölgelerin kontrol edilmesini ve bu sorumsuz insanlara da cezai işlem uygulanmasını istediler.

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.