TEKSÖZ, ESNAFIN TALEPLERİNİ İLETTİ

TEKSÖZ, ESNAFIN TALEPLERİNİ İLETTİ

AK Parti Genel Başkan yardımcısı Jülide Sarıeroğlu’nun Hatay temasları kapsamındaki durağı olan Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz esnafın sorunlarını ve isteklerini AK Parti heyetine iletti.

Esnafların rahat etmesi için desteğe ihtiyaçları olduğunu kaydeden Teksöz, yaptığı konuşmada; “AK Parti Genel Başkan yardımcısı Jülide Sarıeroğlu ve beraberindeki heyetle geniş çaplı bir toplantı gerçekleştirdik. Esnafımızın bütün taleplerini anlatarak çözümünü rica ettik. Faizsiz kredi, borçların faizsiz uzun vadeli yapılandırılması, esnaf elektrik tarifesi, akaryakıtta ÖTV ve KDV indirimi, Bağkur ve SSK primlerinde indirim, araç yenilemede ÖTV ve KDV indirimi, emekli aylıkları, perakende yasası (Büyük marketlerle ilgili kısıtlamalar) Halk otobüsleri esnafımızın talepleri, mobilya AVM, Ayakkabıcılar sanayi sitesi, Metal sanayi sitesi, İskenderun Sanayi Sitesi ile ilgili ve daha nice taleplerimizi arz ettim” dedi.

AYDIN AYAKKABICI ESNAFA MÜJDE VERDİ

Antakya Ayakkabıcılar Odası Başkanı Doğan Aydın da Sarıeroğlu görüşmesinde yerini aldı. Ayakkabıcı esnafa toplantının ardından müjdeli bir açıklama yapan Aydın; “Sanayi sitemizin Proje dosyamızda hiç bir eksiğinin kalmadığını ve gerekli bakanlığa Dosyanın teslim edildiğini ihale için gün saydığımızı ve bir an önce bu müjdeli haberin Esnafımıza verilmesini arz ettik. Hatay’da Ayakkabıcılık sektörümüzün ilimizin lokomotifi olduğunu istihdam ve ekonomiye ciddi katkı sağlamakta olduğunu ve bir an önce Sanayi sitesine ihtiyaç olduğunu bildirdik. Bizlerin sorunlarını dinleyen Bakan ve başkanlarımıza çok teşekkür ediyoruz. O müjdeli haber yakında inşallah” dedi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.