BAŞKAN YALÇIN A TAKIMINI KAMUOYUNA TANITTI: “YAYLADAĞI 5 YILDA HİZMETE DOYACAK”

BAŞKAN YALÇIN A TAKIMINI KAMUOYUNA TANITTI: “YAYLADAĞI 5 YILDA HİZMETE DOYACAK”

Hatay’ın yatırımlarla yıldızı parlayan ilçesi Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın öncülüğünde önümüzdeki 5 yıl ilçe yönetiminde söz sahibi olacak meclis üyeliği adayları kamuoyuna tanıtıldı.

Yayladağı kent meydanında Başkan Yalçın’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programa AK Parti İl Başkanı Mustafa Erdoğan, MHP İl Başkanı M.Fevzi Altay, AK Parti Milletvekilleri Adem Yeşildal, Abdulkadir Özel, AK Parti İlçe Başkan V. Mehmet Bilgili, MHP İlçe Başkanı Celal Atmaca, Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner, Alperen Ocakları İl Başkanı Muhammed Bıkmış, TÜGVA İl Başkanı Mehmet Emin Sağanak, Turan Otağı Başkanı Fatih Kaya, AK Parti İlçe Kadın ve Gençlik Kolları, MHP İlçe Kadın Kolları ve Ülkü Ocakları gençleri, Meclis Üyeleri, STK ve ODA Başkanları, muhtarlar, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

PROGRAM BAYRAK MERASİMİ İLE BAŞLADI

Yayladağı’nda her programda olduğu gibi meclis üyelerinin tanıtım programı da bayrak töreni ile başladı. Protokol üyeleri, alana bayraklar arasında giriş yaptı. Ardından saygı duruşu gerçekleştirildi ve İstiklal Marşı okundu. Kuran-i kerim tilavetinin ardından Başkan Yalçın katılımcılara hitap etti.

YALÇIN: YAYLADAĞI’MIZIN YANINDA HBB’Yİ DE AK BELEDİYECİLİK İLE TAÇLANDIRACAĞIZ

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, geride kalan 3 yıllık başkanlığı sürecinde toplamda 150 Milyon TL’lik bütçeye sahip olmalarına rağmen merkezi idare ile el ele veren bir yönetim anlayışıyla 610 Milyon TL’lik yatırımın yanı sıra, kamu yatırımlarıyla milyarlarca TL’lik yatırımı ilçeye kazandırdıklarını kaydetti. Başkan Yalçın konuşmasında; “Bu makamlar vatandaşlarındır.

Hizmet makamında bizler size hizmet için varız. Bizi desteklerseniz mahallelerimizde yapamayacağımız hiçbir hizmet yoktur. Bugün yerel Seçimler Belediye Meclis Üyesi Adaylarımızın tanıtım toplantısını gerçekleştirdik. Uzaktan yakından gelen gönül dostlarımız ile birlikte bir kez daha yürekten bir olmanın inancını yaşadığımız bugünde tekraren Zafer Bismillah diyerek çıktığımız yolda çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el kalmadan Yayladağı’mızı tekrar AK Parti ile taçlandırmanın yanında Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığını inşallah Mehmet Öntürk ile buluşturacağız. Bu yolda sizlerden tam destek bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Yalçın’ın konuşmasının ardından protokol üyeleri de vatandaşlara birer selamlama konuşması gerçekleştirildi. Program meclis üyelerinin vatandaşları selamlaması ile sona erdi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.