HATAY’IN BİRLİĞİNİN TEMİNATI “ADEM YEŞİLDAL”

HATAY’IN BİRLİĞİNİN TEMİNATI “ADEM YEŞİLDAL”

TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, TBMM’de Hatay’ın ayağa kalkması için var gücüyle çalışıyor.

Hatay’ın tüm renkleri ile birliğinin ve beraberliğinin teminatı olan Milletvekili Yeşildal makam odasında Hatay’ı ayağa kaldıracak projeleri tasarlarken, her fırsatta ziyaret ettiği bakanlar ile projeler üzerinde istişarelerde bulunuyor. ”Hatay ayağa kalkmadan gözüme uyku girmeyecek” diyen Yeşildal, bu minvalde çalışmalarını sürdürüyor. Hatay’ın dertleriyle dertlenen Milletvekili Yeşildal’ı TBMM’deki makamında Hataylı hemşerileri de yalnız bırakmıyor. Hatay’dan selamlarla giden misafirlerini ağırlayarak her türlü sorunlarıyla ilgilenen Yeşildal, tüm hemşerilerinin sorunlarıyla da yakından ilgileniyor. Hatay için yapılan çalışmaları aktardığı misafirleriyle kucaklaşan Yeşildal, tüm hemşerilerine kapılarının açık olduğunu belirtti.

HATAY’IN ÖNCÜLERİNDEN YEŞİLDAL’A TAM DESTEK

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın ve İş İnsanı Nafiz Özcan’ı makamında ağırlayan Milletvekili Yeşildal Hatay gündemi ile ilgili misafirleriyle sohbet etti. Ziyaretlerinden dolayı Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın ve İş İnsanı Nafiz Özcan’a çalışmalarında başarı dileklerini iletti.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.