BAŞKAN YALÇIN’IN GECESİ GÜNDÜZÜ YAYLADAĞI

BAŞKAN YALÇIN’IN GECESİ GÜNDÜZÜ YAYLADAĞI

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, gecesini gündüzüne katarak ilçesine yeni hizmetler kazandırıyor. İlçeye hizmet kazandırırken, vatandaşları da tüm süreçlere dahil eden Başkan Yalçın, istişare ederek en doğru kararı vermeye özen gösteriyor. Vatandaşlarla, mahalle muhtarlarıyla ve meclis üyeleriyle sürekli irtibat halinde olan Başkan Yalçın, son olarak da ilçenin geleceği olan gençlerle bir araya geldi.

Başkan Yalçın, Gençlik Buluşması faaliyeti kapsamında bir araya geldiği gençlerin ilçeye dair sorularını yanıtladı. İlçe merkezinden ve diğer mahallelerden gelen gençlerle bir araya gelen Başkan Yalçın, ilçenin dününü, bugününü ve yarınını gençlere anlattı. Gençlik Buluşması’na katılan gençler de ilçeye dair merak ettikleri her şeyi Başkan Mehmet Yalçın’a sorarak sorularına yanıt buldular.

GENÇLİK BULUŞMALARIMIZI SIK SIK GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Bu tür buluşmaların sık sık gerçekleşeceğini belirten Başkan Mehmet Yalçın, “Bugün gençlerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık. Gençlerimiz konuştu, biz dinledik.. “Gençlik Buluşması” faaliyetimizin ilkini ilçe merkezi ve mahalelerimizden gelen liseli öğrencilerimizle gerçekleştirdik. Onlar sordu biz cevapladık, ilçemiz hakkındaki projelerini tartıştık, ihtiyaçlarını dinledik. Bizlere güç veren enerjileriyle onlarla bir arada olmak çok keyifli ve verimliydi. Geleceğimizi yönetecek gençlerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

BAŞKAN’DAN SEMT PAZARI DUYURUSU

Başkan Mehmet Yalçın, vatandaşlara semt pazarı ile ilgili önemli bir duyuruda bulundu. Yalçın, “İlçemiz semt pazarını tekrar Cuma günlerine aldık. Maske mesafe temizlik kurallarına uyarak esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek hayırlı işler diledik” diyerek pazardan alışveriş yapan vatandaşları uyardı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.