BAŞKAN YAPAR ANTAKYA’YI BAŞTAN SONA İMAR EDİYOR

BAŞKAN YAPAR ANTAKYA’YI BAŞTAN SONA İMAR EDİYOR

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, kenti baştan sona imar, inşa ve ihya etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Antakya’nın tüm mirasına sahip çıkan Başkan Yapar, deprem felaketinin ardından yeni sezona tüm alanları hazır etmek için sıkı çalışıyor. Başkan Yapar’ın incelemeler kapsamında son durağı Tahtaköprü Yıldırım Mesire Alanı oldu.

ANTAKYALILARIN UĞRAK NOKTASI OLMAYA DEVAM EDECEK

Tahtaköprü Yıldırım Mesire Alanı’nda incelemelerde bulunmasının ardından açıklama yapan Başkan Yapar; “Hemşehrilerimizin yaz aylarında rahat nefes alabilecekleri, çocuklarımızın güvenle oynayabilecekleri mesire alanımızda incelemelerde bulunduk. Serinyol Jandarma Karakol Komutanı Murat Akyüz, Başkan Yardımcılarımız ve daire müdürlerimiz eşliğinde  genel durumu hakkında bilgi aldığımız mesire alanımızda revize çalışmaları gerçekleştireceğiz. Piknik yapan hemşehrilerimizle de sohbet etme imkanı bulduk. Mesire alanımızda hemşehrilerimizle ve çalışan ekiplerimizle sohbet ettik, çocuklarla top oynadık. Revize çalışmalarından sonra çok daha güzel bir piknik alanını hizmete sunmuş olacağız” ifadelerini kullandı.

Her gününü dolu dolu geçiren Başkan Yapar, Antakya’yı el birliğiyle ayağa kaldırma sözünü yineledi.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.