BAŞKAN YAPAR HATAY AKADEMİ SENFONİ ORKESTRASI’NIN ‘HATAY’DA SANAT IŞIĞI’ KONSERİNE KATILDI

BAŞKAN YAPAR HATAY AKADEMİ SENFONİ ORKESTRASI’NIN ‘HATAY’DA SANAT IŞIĞI’ KONSERİNE KATILDI

 “Değerli Sanatçılarımızın Sunacağı, Halkımıza Moral Sağlayan Etkinliklerin Destekçisi Olacağız.”

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Aselsan Küçükdalyan-1 Konteyner Kenti’nde gerçekleştirilen Hatay Akademi Senfoni Orkestrası’nın ‘Hatay’da Sanat Işığı’ konserine katıldı.Konsere Başkan Yapar ve eşi Funda Yapar’ın yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katılım gösterdi. Başkan Yapar, konuşmasında şu sözlere yer verdi; “Bu akşam burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Antakya bu güne kadar 7 defa yerle bir oldu ve her seferinde küllerinden yeniden doğdu. 6 Şubat depreminde birçok canımızı kaybettik, Rabbim hayatını kaybedenlere rahmet eylesin.

Tüm kayıplarımıza rağmen umudumuzu kaybetmedik, depremden sonraki ilk günden itibaren depremin izlerini silmeye başladık. Her geçen gün umudumuz yeniden artıyor ve Antakya’nın yeniden ihya ve inşasına şahitlik yapacağız. Hatay kültür ve medeniyetler başkenti olmayı hakeden bir şehir. Biz burada yıllardır birlik ve beraberlik içinde yaşamaktayız ve bundan sonra da yaşamaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımıza bu etkinliklerle moral sağlayan orkestramıza ve derneğimize teşekkür ediyorum. Bu şehrin ayağa kalkması noktasında bir yandan inşaat, bir yandan sosyal donatılar yapılırken en önemli konulardan biri de değerli sanatçılarımızın sunacağı halkımıza moral sağlayan bu etkinliklerdir. Bizler de her daim bu etkinliklerin destekçisi olacağız. Katılımlarınızdan dolayı siz değerli hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.”Hatay Akademi Senfoni Orkestrası’nın ‘Hatay’da Sanat Işığı’ konserleri; 1 Haziran Cumartesi günü saat 20.30’da Katar-2 Konteyner Kenti’nde, 3 Haziran Pazartesi günü saat 20.30’da İso Konteyner Kenti’nde gerçekleştirilecek.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.