HBB BAŞKANI ÖNTÜRK’TEN BİRLİKTE ÇALIŞMA VURGUSU

HBB BAŞKANI ÖNTÜRK’TEN BİRLİKTE ÇALIŞMA VURGUSU

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi, Mayıs Ayı Olağan Toplantısı HBB Yerleşkesi A Blok’ta bulunan Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya Hatay Büyükşehir Başkanı Mehmet Öntürk başkanlık etti.
Toplantıda gündeme alınan 59 madde ve gündem dışı 7 madde görüşülerek karara bağlandı. Öntürk, toplantı sırasında yaptığı değerlendirmelerde, Hatay’ı birlikte çalışarak geliştireceklerini vurguladı.

Başkan Öntürk, tüm ilçelere eşit mesafede ve meclisle birlikte kararlar alarak, Hatay’ın 15 ilçesini ortak görüşle yöneteceklerini belirtti. Öntürk, önceliklerin doğru belirlenerek, şehri ayağa kaldırmak için ortak bir çalışma anlayışının önemine dikkat çekti. Hatay’ın jeopolitik öneminin altını çizen Öntürk, şeffaf ve tarafsız bir yönetim anlayışıyla çalışacaklarını ifade etti. Ayrıca, kültür ve turizm değerlerini restore etmek için Kültür ve Turizm Bakanlığı ile iş birliği yapacaklarını söyledi.
Öntürk, borçlanmanın acil hizmetler dışında bir seçenek olmadığını belirterek, bütçeyi ekonomik ve faydalı işlerde kullanacaklarını dile getirdi. Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mayıs Ayı Olağan Toplantısı’nın 2. Oturumu 13 Mayıs Pazartesi günü saat 15.00’te gerçekleştirilecek.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.