BAŞKAN YAPAR: KURBAN BAYRAMI DAYANIŞMA VE BİRLİKTELİK ZAMANIDIR

BAŞKAN YAPAR: KURBAN BAYRAMI DAYANIŞMA VE BİRLİKTELİK ZAMANIDIR

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, toplumun her kesimini bir araya getirerek dayanışma ve kardeşlik duygularını güçlendiren bu özel günü kutladı. Başkan Yapar, bayramın manevi atmosferiyle birlikte milletin birlik şuuruyla millî ve manevi değerlere bağlılığını pekiştirdiğini ifade etti.
Yapar, mesajında şunları kaydetti: “Kurban Bayramı, dostluk ve kardeşliğimizi pekiştiren, toplumumuzu bir araya getiren önemli bir fırsattır. Millet olarak ortak bir ruhla kaynaşarak, köklü kültürümüz ve manevi değerlerimize sahip çıkmanın önemini bir kez daha hatırlamalıyız. Huzur, güven ve birlik içinde nice bayramlara ulaşacağımıza olan inancım tamdır.”
Başkan Yapar, mesajının sonunda tüm hemşehrilerinin ve İslam âleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerle kutladığını belirterek, bayramın kardeşliği daha da güçlendirmesini ve dünya genelinde barış, huzur ve refahın simgesi olmasını temenni etti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.