SAMANDAĞ İBRAHİM GÜLER’İ BAĞRINA BASTI

Cumhur İttifakı Hatay Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler’in Samandağ mahalle ziyaretleri mitinge dönüştü.

SAMANDAĞ İBRAHİM GÜLER’İ BAĞRINA BASTI

Cumhur İttifakı Hatay Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler’in Samandağ mahalle ziyaretleri mitinge dönüştü.


AK Parti Milletvekili Hüseyin Yayman, Cumhur İttifakı Samandağ Belediye Başkan Adayı Mehmet SÜT, AK Parti ve MHP ilçe başkanlarının eşlik ettiği İbrahim Güler Avcılar, Çubukçu, Obaköy, Seldiren, Yeniköy, Çamlıyayla ve diğer gittiği her köyde büyük coşku ve büyük sevgi gösterileri ile karşılandı.


SAVAŞ BİTECEK HATAY GÜLECEK SLOGANLARIYLA KARŞILANDI
‘Savaş bitecek Hatay gülecek’ sloganlarıyla karşılanan Güler, “ 15 ilçeyi hak ettiği yere taşıyacaklarını belirterek tüm projelerinin hazır olduğunu projelerinin el emeği göz nuru olduğu ve çalıntı olmadığını vurguladı.
Belediyecilik gönül işidir diyen Güler, “Memleket sevda meselesidir. Bunlara sahip olmayanlar bu işte başarıya ulaşamazlar. Bugün olduğu gibi sadece mazeret üretirler. Ama mazeretler üretmelerine rağmen seçime sayılı günler kala sıcak asfalt döküyorlar nasıl yapıyorlar?
Hani engelliyorduk,Sadece yalan üretiyorlar.


HATAY HALKI BİZE GÜVENİYOR
Yola çıktığım ilk günden beri söylüyorum; Biz tüm siyasi partilerin oylarına talibiz. Projelerimiz ortada. Yapacaklarımız ve daha fazlası da hayal değil. Hatay güzel günlere gebe. Hatay halkı bize güveniyor ve biz bu güveni boşa çıkartmayacağız” dedi. Güler, Samandağ dâhil Cumhur İttifakı adaylarının seçimlerden başarıyla çıkacağından emin olduklarını ve bu yönde çalışmalarını gece gündüz sürdürdüklerini söyledi.
ASFALTSIZ KÖY YOLU KALMAYACAK
Güler, “Samandağ dahil hiçbir beldemizde asfaltsız yol kalmayacak. Ekonomiden, alt ve üst yapıya, istihdamdan, sosyal projelere kadar doğru adımlarla çalışma programlarımız belli. ‘Hatay için en iyi ne yapabiliriz’ düşüncesinden hareketle herkesin takdirini kazanacak projeler hazırladık”.
SU SORUNU KALMAYACAK, SUYA %25 İNDİRİM SÖZÜ
Büyükşehir Başkan adayı Güler köylerin su sorununu mevcut CHP’Lİ başkanın bildiğini ama çözmediğini kendilerinin gelir gelmez 1yıllık acil eylem planını uygulamaya sokarak bunu çözeceklerini taahhüt etti. Güler ilk iş olarak suya %25 indirim yapacaklarının sözünü verdi.
MEMLEKET SEVDA MESELESİDİR
7’den 70’e her bireye uygun proje ürettiklerinin altını çizen Güler, yaşlılarımıza huzur evleri, kadınlarımıza gençlerimize Samandağ Yaşam Merkezi’, ‘Engelsiz hayat için rehabilite merkezleri, öğrencilere bilgi evleri, sanat kurs merkezleri, turizme yatırım çekecek eşi benzeri görülmemiş tüm sosyal hizmetleri tek bir çatı altına toplayacak kültür merkezleri ve daha onlarcasıyla Hatay herkes için yaşamaktan gurur duyacağı bir kent olacak” dedi.Hatay’da nereye gitsem teveccüh ile karşılanıyoruz. Bu beraberliği, bu kucaklaşmayı, Hatay’da olacak bir değişimle sizlere getireceğimizi, beraberce sağlayacağımızı görüyorum” . Cumhur İttifakı Adayı İbrahim Güler konuşmasının sonunda ‘’Adam gibi hizmet yapmaya geliyoruz’’dedi. HABER: FERİT LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.