BAŞKAN YAPAR, YEREL EĞİTİM KURUMLARIYLA İŞBİRLİĞİ İÇİNDE

BAŞKAN YAPAR, YEREL EĞİTİM KURUMLARIYLA İŞBİRLİĞİ İÇİNDE

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, tebrikleri kabul etmek için gelenleri makamında ağırlamaya devam ediyor. Son olarak, Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen’i ve beraberindeki heyeti ağırladı.Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, tebrikleri kabul etmek için gelenleri makamında ağırlamaya devam ediyor. Son olarak, Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen’i ve beraberindeki heyeti ağırladı.

Başkan Yapar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen ve ekibini belediye binasında ağırladı. Bu ziyaretin ardından Başkan Yapar, yaptığı açıklamada, “Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen’i ve beraberindeki heyeti belediyemizde misafir ettik. Eğitim ve öğretime verdiğimiz önem doğrultusunda Sayın Müdürümüzle işbirliği ve uyum içerisinde çalışacağız. Ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.Bu buluşma, Antakya Belediyesi’nin eğitim ve öğretime verdiği önemi bir kez daha gösterdi. Başkan Yapar’ın, yerel eğitim kurumlarıyla işbirliği ve uyum içinde çalışma kararlılığı, ilçedeki eğitim kalitesinin artması yönünde olumlu bir adım olarak değerlendiriliyor.Antakya halkı, belediyenin eğitim alanında attığı her adımdan memnuniyet duyarken, bu tür ziyaretlerin ilçe genelinde eğitim standartlarını yükseltmeye katkı sağlayacağına inanıyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.