DEFNE’DE KADIN EMEĞİ PAZARINA YOĞUN İLGİ

DEFNE’DE KADIN EMEĞİ PAZARINA YOĞUN İLGİ

Defne Belediyesi’nin katkılarıyla kurulan ve geçen hafta açılan Kadın Emeği Pazarı, bu hafta da Armutlu Semt Pazarı’ndaki yerini aldı. 30 kadın üreticinin yaptığı yöresel lezzet ve el işi ürünler, yurttaştan ilgi gördü.

Defne Belediyesi’nin katkılarıyla kurulan ve geçen hafta açılan Kadın Emeği Pazarı, bu hafta da Armutlu Semt Pazarı’ndaki yerini aldı. 30 kadın üreticinin yaptığı yöresel lezzet ve el işi ürünler, yurttaştan ilgi gördü. Yaşama geçirilen proje ile emeklerinin karşılığını aldıklarını belirten kadın üreticiler, “Bize sunulan imkandan ve emeklerimizin karşılığını almaktan çok mutluyuz. Gösterilen ilgi ve talep bizi daha çok üretmeye teşvik ediyor. Defne Belediye Başkanımız İbrahim Güzel ve ekibine tekrar çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

DEFNE BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA DAVET

Defne Belediyesi de tümm vatandaşlarrı kadın üreticilere destek olmak adına pazardan alışveriş yapmaya çağırdı. Defne Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Kadın Emeği Pazarımız Çekmece Mahallesi, Uğur Mumcu Bulvarı, Sosyete Pazarı Alanı’ndaki yerinde kuruldu. Kadın emeği ile hazırlanan yöresel ürünlerin yer aldığı pazara sizleri bekliyoruz” denildi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.