BAŞKAN YAPAR’DAN ÇOCUKLARA ŞEFKAT ELİ

BAŞKAN YAPAR’DAN ÇOCUKLARA ŞEFKAT ELİ

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, depremzede çocukların deprem psikolojisinden kurtulması için çalışmalarını gayretle sürdürüyor.Başkan Yapar son olarak Büyükdalyan2 ve Üçgedik Konteyner Kentler içerisine, Antakya Belediyesi ve Kültür Turizm İl Müdürlüğü işbirliği ile kurulan kütüphaneleri ziyaret etti. Ziyaretinde çocuklarla bol bol sohbet eden Başkan Yapar, “Öğrencilerimize uzman eğitmenlerimiz eşliğinde rahat ders çalışma ortamı sağlayacak kütüphanelerimiz hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.Bu tür ziyaretlerin çocuklara moral olduğunu belirten Başkan Yapar, Antakyalı çocuklar için yapacakları daha çok şey olduğunu sözlerine ekledi.

BAŞKAN YAPAR TOPLA HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Üçgedik Konteyner kent ziyareti kapsamında çocukların maç davetini kırmayarak sahaya girdi ve topla hünerlerini sergiledi.

REKLAM ALANI

Çocuklarla da sohbet eden Başkan Yapar, kazananın çocukların bulunduğu takım olduğunu kaydetti. Yapar, eğlenceli anlarla dolu maçın ardından yaptığı açıklamada; “Çocuklarımızı kırmadık birlikte maç yaptık, tabiiki kazanan onlar. Üçgedik Konteyner Kentte kütüphane ziyaretimiz esnasında sohbet ettiğimiz yavrularımızın maç davetini geri çevirmedik. Bu keyifli maç için yavrularımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.