HATAYSPOR TARAFTARI ÖNÜNDE MUCİZEYİ GERÇEKLEŞTİRDİ

HATAYSPOR TARAFTARI ÖNÜNDE MUCİZEYİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Ligde kalma yarışında kritik son hafta mücadelesinde taraftarı önünde Çaykur Rizespor’u 2-0 ile geçen Hatayspor, rakiplerinin puan kaybetmesiyle ligde kalmayı başardı.

Konyaspor’un Galatasaray’a mağlup olduğu, Ankaragücü’nün ise gol düellosu şeklinde geçen maçta Trabzonspor’a 3-2 mağlup olduğu haftada Çaykur Rizespor’u 2-0 ile geçen Hatayspor, ligi 41 puanla 15. Sırada tamamlamayı başardı ve önümüzdeki sezon da Süper ligde mücadele etmeye hak kazandı. Alınan galibiyetle ligde kalan Hatayspor’lu futbolcular, taraftarlarıyla birlikte büyük sevinç yaşadı. Hatayspor sahaya kalede Erce, savunmada Kamil, Kilama, Burak, Cemali, orta alanda Matondo, Görkem, Mehdi, kanatlarda Bashiru, Ömer, forvette ise Strandberg 11’i ile çıktı.

HATAYSPOR’UN GOLLERİ BASHİRU VE STRANDBERG’DEN GELDİ

Trendyol Süper Lig’in 38. ve son haftasında Atakaş Hatayspor, Çaykur Rizespor karşısında 4. dakikada öne geçti. Ceza sahasının sağında topu kazanan Kamil Ahmet Çörekçi, meşin yuvarlakla içeriye kadar girdi. Bu oyuncunun sert şutunda, kaleci Tarık Çetin’in çıkardığı topu önünde bulan Dele-Bashiru’nun vuruşunda, meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-0. 5. dakikada sol kanatta kazandığı topla çizgiye kadar inen Minchev’in ceza sahası içerisine ortasında meşin yuvarlakla buluşan Muammer Sarıkaya’nın vuruşunda, top üstten auta gitti. 13. dakikada Shelvey’e baskı yaparak topu kazanan Ömer Faruk Beyaz’ın ceza yayı dışından sert vuruşunda, kaleci Tarık Çetin topu tokatlayarak çıkardı. Yeniden topla buluşan Ömer Faruk tekrar kaleyi yokladı, meşin yuvarlak defansa çarparak uzaklaştı. 16. dakikada savunmadan gelen uzun pasla topla buluşan Stranberg’in ceza sahası dışından vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta çıktı. 34. dakikada sol kanattan ceza sahası içerisine giren Dele-Bashiru, müsait pozisyondaki Ömer Faruk Beyaz’a topu çıkardı. Bu oyuncunun vuruşunda meşin yuvarlak az farkla dışarı gitti. Karşılaşmanın ilk yarısını Hatayspor 1-0 önde kapattı.

STRANDBERG HATAYSPOR’U RAHATLATAN GOLÜ ATTI

57. dakikada soldan Cemali’nin ortasında ceza sahası içinde Stranberg’in kafa şutunda top ağlarla buluştu. 2-0. 73. dakikada Cemali’nin kullandığı taç atışında topla buluşan Dele-Bashiru’nun ceza sahası içinde vuruşunda, kaleci Tarık meşin yuvarlağı kornere çeldi. 90+2. dakikada Alikulov’un ceza saahsı içinden sert şutunda kaleci Erce son dakikada topu kornere çeldi. Mücadele bu sonuçla tamamlandı ve Hatayspor ligde kalmayı başardı.

HATAYSPOR VE GAZİANTEP LİGDE KALDI ANKARAGÜCÜ KÜME DÜŞTÜ

Galatasaray’ın 102 puanla şampiyon olduğu sezonda Ankaragücü, Pendikspor, Karagümrük ve İstanbulspor ligden düşen takımlar oldu.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.