BAŞKAN YILMAZ’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN YILMAZ’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak hemşehrilerinin ve tüm İslam Alemi’nin bayramını kutladı.

6 Şubat depreminin ardından büyük acılar yaşandığını zamanın, birlik beraberliğin ve dayanışmanın ışığında hep birlikte iyileşerek yeni Antakya’nın inşa edileceğini ifade ederek sözlerine başlayan Başkan Yılmaz şunları kaydetti; “ 6 Şubat depreminde kaybettiklerimiz hepimizin yüreğinde derin bir acı bıraktı. Asrın felaketini yaşayan ülkemiz asrın dayanışması ile yeniden toparlanma sürecine girdi. Bu birlik, beraberlik ve dayanışmanın ışığında zamanın da etkisi ile yaşadığımız acıları hep birlikte iyileştirecek, Antakya’mızı yeniden inşa edeceğiz.

Kıymetli hemşehrilerim, Bayramlar, kırgın gönülleri buluşturan kardeşlik havzası, dargın ve küskün bedenleri kavuşturan barış sahasıdır. Bayramlar, milli ve manevi kucaklaşmanın önemli bir müjdesidir.

Elbette bir yanımız gururlu ve mutlu, bir yanımız ise hüzünlü ve buruk. Bizler yüreklerimizdeki sızı ile yaşanılan şartlar ne olursa olsun bayram sevincini yaşamayı, çocuklarımıza imkanlarımız çerçevesinde yaşatmayı ihmal etmeyelim. Bilimin çareleriyle, sabrın nimetleriyle, duanın gücüyle, nice bela ve felaketleri yeneceğimiz asla unutulmamalıdır. Kardeşliğin, kaynaşmanın, dini ve milli coşkularımızın yeniden yaşanacağı nice güzel zamanlara ulaşacağımızdan kimsenin şüphesi olmamalıdır.

Geceye sabredene gündüzü bahşeden Yüce Allah, inanıyorum ki Türk milletinin ve mazlum gönüllerin her daim yar ve yardımcısıdır.

Bu bayramda da barış ve kardeşliğimizin daim olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Başta siz değerli hemşehrilerim olmak üzere büyük Türk milletinin, Türk-İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını diliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum. Bayramımız kutlu olsun.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.