BAŞKAN YELOĞLU, YILDIRIM AİLESİNİN ACISINI PAYLAŞTI

BAŞKAN YELOĞLU, YILDIRIM AİLESİNİN ACISINI PAYLAŞTI

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, vatandaşların acılı günlerinde yanlarında olmaya devam ediyor. AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, önceki dönem AK Parti Antakya Kadın Kolları Başkanı Sabriye Güçlü, AK Parti Defne Kadın Kolları Başkanı Eda Çelik ve teşkilat üyeleri, geçtiğimiz günlerde vefat eden Bilal Yıldırım’ın oğlu Muharrem Yıldırım’ın(22) taziye ziyaretine katıldı. Yeloğlu, taziye dolayısıyla Yıldırım ailesinin evine gerçekleştirdiği ziyarette aileyle yakından ilgilendi.

YELOĞLU: YILDIRIM AİLESİNİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Başkan Yeloğlu, genç yaşta hayatını kaybeden Muharrem Yıldırım’ın vefatı dolayısıyla büyük üzüntü duyduğunu dile getirirken Muharrem Yıldırım’a Allah’tan rahmet acılı ailesine de sabır dileklerinde bulundu. Yeloğlu, aileye her türlü ihtiyaçlarında yanlarında olduğunu hatırlattı. Ziyaret esnasında merhumun ruhuna Kur’an-ı Kerim okundu, Yeloğlu ve beraberindekiler dua etti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.