BAŞKAN SARI’DAN ALTIN GENÇLİĞE TEBRİK

BAŞKAN SARI’DAN ALTIN GENÇLİĞE TEBRİK

Kurulduğu günden bu yana birbirinden güzel projelere imza atan Altınözü Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda örnek bir çalışma yaptı.

Altınözülü gençler belediye personellerine destek olmak adına ilçedeki tarihi ve turistik yerleri çöplerden arındırdı. Hem çevre konusunda farkındalık yaratan hem de işçilerin yaşadığı zorluklara dikkat çeken meclis üyeleri tüm vatandaşları temiz bir çevre yaratmaya davet etti. Altınözü Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı İsmail Arslan, “İlçemizin tarihi ve turistik bölgelerini çöplerden arındırırken, işçilerimizin evine ekmek götürmek için sıcağın altında ne gibi zorluklar yaşadığını bir kez daha deneyimledik. 1 Mayıs’ta emeğin kıymetini anlayarak bizlere daha güzel bir Altınözü kazandırmak için çalışan işçilerimizi andık. Daha sonra da gençliğin ağabeyi Belediye Başkanımız Rıfat Sarı beyefendi ile makine ikmal biriminde bir araya gelerek hasbihal ettik. Altınözü için biz de varız diyor, tüm gençliği Yeşili düşünerek, doğayı yaşatarak gelecek nesillerimize temiz bir dünya bırakmaya davet ediyoruz” dedi.

BAŞKAN SARI GENÇLERİ TEBRİK ETTİ

Gençleri yaptıkları etkinlikten dolayı tebrik eden Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “Doğayı sevgi korur. Altınözü Belediyesi Gençlik Meclisi gönüllülerimiz çevre sevgisi ve bilinciyle sahadaydı. Elinize sağlık gençler” diye konuştu. Altınözülü gençler çevre temizliğini, Kozkalesi, Yunushan Gelinler Dağı Roma Nekropolü ve Çetenli’deki Zikir Gölü’nde gerçekleştirdi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.