ALTINÖZÜ İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

ALTINÖZÜ İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Sarı: “Hatay’ımız ve Altınözü’müz için el ele omuz omuza hep birlikte durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

ESNAFIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Dün olduğu gibi bugün de gönül bağlarımızın olduğu değerli hemşerilerimizin arasındayız.  İlçe teşkilatımız ile birlikte Altınözü’müzde hizmet veren kıymetli esnafımız ile bir araya gelerek, samimi sohbetlerde bulunduk. Hatay’ımız ve Altınözü’müz için el ele omuz omuza hep birlikte durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. İlgi ve alakaları için esnafımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

ALTINÖZÜ MODERN BİR HASTANEYE KAVUŞACAK

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü Devlet Hastanesi Başhekimi Ömer Akın ile birlikte Altınözü Yeni Devlet Hastanesi’nin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Yapımı hızla devam eden hastanenin inşasında gelinen son durum hakkında ekiplerden bilgi alan Başkan Sarı, hastanenin en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını söyledi. İlçenin önemli ihtiyaçları arasında yer alan hastanenin Nisan ayında hizmete girmesi bekleniyor. Başkan Sarı, inceleme ziyaretiyle ilgili yaptığı bilgilendirmede, “Yapımı büyük bir hızla devam eden Altınözü İlçe Devlet Hastane inşaat alanını teşkilatımız ve Altınözü Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Ömer Akın ile birlikte ziyaret ederek çalışmalar hakkında ekiplerimizden bilgi aldık. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.