BAŞKAN YILMAZ İNANDI VE BAŞARDI

BAŞKAN YILMAZ İNANDI VE BAŞARDI

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, göreve başladığı gün verdiği sözü tuttu ve kenti hedeflediği yere taşımayı başardı.

Antakya’ya sayısız eser bırakan 95 mahallede hizmetlerde imzası bulunan Başkan gönüllere girmeyi başarırken, çok az başkana nasip olacak sevgiyi elde etmeyi başardı. Tek gayesi olan milletin memnuniyeti esasıyla 5 yıldır durmaksızın çalışan Başkan Yılmaz, görev süresi sona erse de kent ayağa kalkana dek Antakya’da sahadan hiç ayrılmayacak.

VATANDAŞLAR HİZMETLERİ TAKDİRLE KARŞILADI

95 mahallenin yanı sıra deprem felaketinden bu yana çadırkent ve konteynerkentlere aralıksız hizmet atağı başlatan Başkan Yılmaz’ın çalışmaları yüzbinlerce Antakyalı vatandaşı memnun etti. Vatandaşlara hizmet ulaştırırken, çok değer verdiği personellerin emeklerini de boşa çıkartmayan Başkan Yılmaz, işçilerin ve tüm belediye personellerinin alacaklarının tam zamanında ödenmesini sağladı.

MAKAMI DOLDURMAYI BAŞARDI

Babacan davranışlarıyla kent halkının hizmetkarı olmasının yanında İzzettin baba olarak da bilinen Başkan Yılmaz, kendisine vatandaşlar tarafından tam mutabakat ile emanet edilen makamı doldurmayı başardı. 5 yıllık görev süresine sayısız ödül sığdıran Başkan Yılmaz, önümüzdeki 40 günlük süre boyunca kenti hizmetlerle buluşturmaya devam edecek.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.