Emekli Öğretmenlerimizle Söyleşi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ nün 24 Kasım 2018 Öğretmenler Günü – Haftası Kutlama Faaliyetleri içerisinde yer alan “Öğretmenlik Mesleği” konulu söyleşi etkinliği Ata Koleji’nde gerçekleştirildi.

Emekli Öğretmenlerimizle Söyleşi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ nün 24 Kasım 2018 Öğretmenler Günü – Haftası Kutlama Faaliyetleri içerisinde yer alan “Öğretmenlik Mesleği” konulu söyleşi etkinliği Ata Koleji’nde gerçekleştirildi. 19 Kasım 2018 Pazartesi günü tarihi Ata Koleji binasında gerçekleşen söyleşiye Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal KARAHAN, Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut ÇERKO, Ata Koleji Lise Müdürü Nevin YALIM, İlkokul-Ortaokul Müdürü Hasan BÜYÜKÇERÇİ, Ata Koleji emekli öğretmenleri ve görev yapmakta olan öğretmenleri katıldı. Söyleşide Ata Koleji’nde uzun yıllar görev yapmış ve emekli olmuş öğretmenler, Refik HEKİMOĞLU, Nezir FAKIOĞLU, Gönül ATAHAN, İsmail ÖZALIR, Zübeyde POLAT ve Gülay URFALI, öğretmenlik mesleği ile ilgili deneyimlerini aktardılar. Öğretmenlik mesleğinin kutsallığının vurgulandığı söyleşide zaman zaman duygulu anlar yaşandı.
Söyleşi sonunda duygu ve düşüncelerini dile getiren Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Kemal KARAHAN, köklü bir geçmişe sahip olan Ata Koleji’nin kıymetli öğretmenleriyle bu söyleşiyi gerçekleştirmiş olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama etkinlikleri içinde yer alan bu söyleşi görevini Ata Koleji’ne verirken böyle güzel bir şekilde gerçekleşeceğinden emin olduklarını ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü, Ata Koleji Müdiresi Nevin YALIM’ a ve katılımcı öğretmenlere teşekkürlerini iletti. Öğretmenlik mesleği ile ilgili kendi deneyimlerini de aktaran İl Milli eğitim Müdürü Kemal KARAHAN, öğretmenlik mesleğinin diğer mesleklerden çok farklı bir konum ve sorumlulukta olduğunu ifade ederek tüm öğretmenlerin, Öğretmenler Gününü kutladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.