HAİNLERE FIRSAT TANIMAYAN TÜM VATANDAŞLARIMIZA MİNNETTARIZ

HAİNLERE FIRSAT TANIMAYAN TÜM VATANDAŞLARIMIZA MİNNETTARIZ

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Sarı yayımladığı mesajda, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından kalkışılan hain darbe girişimini bir kez daha nefretle kınadı.

Başkan Sarı mesajında, “15 Temmuz 2016 günü aziz Türk milleti bir kez daha şanlı duruşunu sergilemiş, devletine karşı düzenlenen bu alçak darbe girişiminde devletinin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü uğruna tankların altında yatabilecek kadar kendini ortaya koymuş ve Türkiye Cumhuriyeti’nde yeni bir destanın yazılmasını sağlamıştır. Demokrasi adına gösterdiği kararlı duruşu ve kendilerine uzatılan silahlara karşı canını hiç düşünmeden siper eden, kahraman Türk milleti korkusuz tavrı sayesinde hainleri püskürtmüştür. Gün iradeye sahip çıkma günüdür diyerek meydanları darbecilere teslim etmeyip hainlere fırsat tanımayan tüm vatandaşlarımıza minnettarız. Bu vesileyle bu devlet uğruna canını ortaya koymuş şehitlerimizi ve kahraman ecdadımızı bir kez değil binlerce kez rahmetle anıyorum. Gazilerimize de hürmet ve sonsuz saygılarımı iletiyorum” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.