KENDİ İÇİMDE HAYALLERİM VAR!

KENDİ İÇİMDE HAYALLERİM VAR!

Atakaş Hatayspor’un Teknik Direktörü Volkan Demirel, 3-3 biten adana Demirspor maçının ardından yaptığı açıklamada kendi içinde hayalleri olduğunu söyledi.

Adana Demirspor karşısında ilk yarıda iyi oynayamadıklarını belirten Demirel, “İlk yarıda sahada olmayan bir Hatayspor vardı. Karşılaşmanın ikinci yarısında bunu görüp oyuncu değişiklikleriyle hamle yaptık. Yaptığımız bu hamlelerle maçı biraz olsun dengeledik ve hızlı hücumlarla da golleri bulmaya çalıştık. Daha çok bu oyuna uygun bir takımız. Ben set oyununu oynayacağız ya da oyunu rakibin üzerine yıkacağız, ondan sonra sağdan soldan ortalarla, rakibi kendi sahasına hapsedeceğiz demiyorum. Bunu yapamıyoruz. Bunun farklı nedenleri var. O nedenlerde elimizde olmadığı için oyunu ona göre düzenliyoruz” dedi.

Maçta geri dönmenin her zaman bir avantaj sağladığını belirten Demirel, “Futbolda geri dönmek her zaman size bir avantaj sağlar. Bu avantajı da yakaladık. 3-1 gibi bir sonuçla öne geçtik. Ama biraz genç takım olmamızdan dolayı olabilir. Biraz da benim hamle yapmakta geç kalmam ile birlikte maç 3-3 berabere bitti. Seyredenler için zevkli, benim için ise ilk yarısı olmayan, 45 ila 75 arası olan ama sonrasında da başta benim olmak üzere ve takımımın genç olmasından dolayı 3-1 öndeyken sahadan 1 puanla ayrıldı.”

“Adana Demirspor ligin hatrı sayılı takımlarından bir tanesi, Avrupa’da mücadele ettiler. Onları tebrik ediyorum. Hem 3 gün gönceki maç hemde bugünkü maç onlar için yüksek bir performanstı. Biz yorgun olacaklarını bekliyorduk, ama çok iyi mücadele ettiler. Onları tebrik ediyorum. Ben kendi adıma bir puana sevinmedim. Ama bir puana sevinilebilir de” dedi.

Milli Araya girerken geride kalan 4 haftayı da değerlendiren Demirel, “Zor bir süreçten geçtik. Bu takımı ben kurdum. Bütün gelen oyunculara gelen oyunculara, alınan oyunculara ben karar verdim. Bu takımın benim istediğim şekilde hareket etmesi lazım. Çünkü dediğim gibi 6 aydır ben bir düşünce içerisindeyim. Tabi ki imkanlar doğrultusunda. Transferleri yaparken buraya maddiyat olarak zarar vermemek ama maneviyat olarak yukarı çekmek isteyen biriyim.  Bunu hep söylüyorum. Hatayspor ile depremzedelere umut olmak ama onlara umut olabiliyorsam bu benim için büyük bir mutluluk.”

“Onun devamında da tabi bir emek var. Bir çalışma var. Bununda karşılığını almak için tabi ki sahaya çıkıyoruz. Kendi dünyamda kendi içimde hedeflerim var. Tabi ki bu hedeflere takımımın oynayacağı oyunla ilerleyebilirim.  Bugün baktığımızda 15 milyon Avroluk bir takımız. Belki bizimle birlikte bir iki takım daha vardır ligde ki onlar bizden daha maliyetli takımlardır. Bugün mücadele ettiğimiz takım 150 milyon Avroluk bir takım. Biz elimizden geldiği kadar mücadele edeceğiz. Elimizden geldiği kadar umut olmaya çalışacağız ama tabi ki bunun yanında skor almak bugün kazansaydık, üst sıralarda bulunan Hatayspor herkese daha da mutluluk verecekti. Buda bütün ülkeyi mutlu edecekti” diye konuştu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.