BAŞKANLARIMIZA HATAY’I TANITTIK

BAŞKANLARIMIZA HATAY’I TANITTIK

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Hatay’a gelen CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanlarına Hatay’ın ticaret merkezi olan Tarihi Uzun Çarşı’yı tanıttı. Tarihi binlerce yıl öncesine İpek Yolları’na dayanan Hatay’ın asırlık Uzun Çarşısı’nın İstanbul’daki tarihi Mısır Çarşısı ile birlikte Türkiye’nin en eski çarşılarından olduğunu belirten Vekil Güzelmansur, Hatay’a gelen başkanların Hatay’ı yakından tanımaları için seferber oldu.

“HATAY TARİHE IŞIK TUTAN BİR ŞEHİRDİR”

Hatayın Kurtuluş Caddesi’nin dünyanın ışıklandırılan ilk cadde olduğunu belirten Vekil Gzüelmansur, Tarihi Uzun Çarşı’da yok olmaya yüz tutmuş, ancak son temsilcileri tarafından yaşatılan çok sayıda meslek dalına sahip çıkıldığını aktardı. Buradaki Uzun Çarşı’nın Suriye Savaşı’ndan önce günlük cirosunun 1 Milyon Dolar olduğunun altını çizen Güzelmansur, Suriye Savaşı’nın yakından etkilediği Hatay’ın eski günlere dönmesi için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını kaydetti.

REKLAM ALANI

VATANDAŞIN SEVGİSİ BAŞKANLARIMIZI MUTLU ETTİ

Güzelmansur, Hatay’ı gezen CHP’li belediye başkanlarına vatandaşların yakın ilgisinden dolayı teşekkür ederek, “Vatandaşlarımız çok sevdikleri belediye başkanlarını görünce çok mutlu oldular ve başkanlarımızla tanışıp sohbet ettiler. Vatandaşların yakın ilgisi başkanlarımızı çok mutlu etti.

Ben bir Hataylı olarak ilimize gelerek ilimizin ülke genelinde gündem olmasını sağlayan belediye başkanlarımıza ve sayın Genel Başkanımıza teşekkür ediyorum. İnşallah Hatay, önümüzdeki dönemin parlayan yıldızı olacaktır. Biz Hatay’ın değişimi ve gelişimi için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Vekil Güzelmansur, Hatay’ı gezen belediye başkanları ile yakından ilgilenerek Hatay’ın tarihi ile ilgili bilgiler verdi.Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.