RECEP TAYYİP ERDOĞAN İLK TURDA KAZANACAK

RECEP TAYYİP ERDOĞAN İLK TURDA KAZANACAK

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yayman: “Bakın 14 Mayıs 2023 seçimlerini 1. Turda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yüzde 52 ile kazanacak ve Cumhur İttifakı birinci olacak.”dedi.

BÜYÜK YIKIM HATAY’DA OLDU
TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman konuyla ilgili yaptığı açıklamada: Öncelikle depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Allah bir daha milletimize böyle bir acı yaşatmasın. Bu bir deprem değil bu bir kıyamet senaryosuydu ve maalesef çok büyük bir yıkım oldu. Deprem 11 ilde oldu 10 ilin toplamına eşit büyük yıkım Hatay’da oldu.
BİZİ DEPREM DEĞİL İNSANLARIN UNUTMASI ÖLDÜRECEK
Cumhurbaşkanımızın deprem bölgesini unutmaması 3 defa geldi sürekli deprem bölgesinden bahsetmesi, deprem bölgesi ile ilgili gündeminden vaz geçmemesi bizi çok mutlu ediyor. Hatay’da söylenen bir söz var; “Bizi deprem değil insanların unutması öldürecek.” Gerçekten unutulmamak çok önemli bunun için çok teşekkür ediyoruz. İlk defa bir partinin seçim beyannamesine afet risk planı ve afet başlığı girdi. Ben bu seçim beyannamesindeki vaatlerin aynı şekilde hükümet programına da geleceğine inanıyorum. Vatandaşın bizden talebi unutulmamak. Bir diğer talep ise çadırlardan konteynırlara geçmek.
YARALARI SARACAK OLAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DIR
Seçimlere ilişkinde söylemek istediklerim var. Bakın 14 Mayıs 2023 seçimlerini 1. Turda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yüzde 52 ile kazanacak ve Cumhur İttifakı birinci olacak. Ben bunu bir siyasetçi olarak değil deprem bölgesindeki bir vatandaş olarak söylüyorum. İnsanlar kriz dönemlerinde kendilerini kurtaracak kendilerini güvenli limana taşıyacak güçlü muktedir liderler arıyorlar. Bugün bölgede Evet deprem oldu fakat bizim evimizi verecek olan bizim enkazımızı kaldıracak olan, bizim yaralarımızı saracak olan Recep Tayyip Erdoğan’dır şeklinde bir psikoloji var. Hatay’da AK Parti’nin 5 milletvekili var yine 4 veya 6 vekille biz tekrar Ankara’ya geleceğiz.
KILIÇDAROĞLU SİYASİ BERDEL YAPTI
Kampanyanın hayırlı uğuru olmasını diliyorum. Burada vaatler konuşuluyor ama 6’lı masada bir adaylık borsasının açıldığını görüyoruz. 14 Mayıs gecesi Kemal Kılıçdaroğlu seçimi kaybettiğini anladığında saat 21.00 sularında CHP’de bir genel başkanlık yarışı başlayacak ve partinin içi karışacak. Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı adaylığını almak için siyasi berdel yaptı. Cumhurbaşkanlığı adaylığını aldı bunun karşılığında da küçük partilere milletvekilliklerini verdi.”dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.