VOLKAN DEMİREL: HEDEFİM HATAYSPOR’U AYAĞA KALDIRMAK

VOLKAN DEMİREL: HEDEFİM HATAYSPOR’U AYAĞA KALDIRMAK

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, geleceği ile ilgili net konuştu ve Hatay ile yola devam etmek istediğini belirtti. Demirel, hedefinin Hatayspor’u Süper Lig’e çıkarmak olduğunu söyledi.
Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, geleceği ile ilgili net konuştu. Sarı-lacivertliler ile adı anılan genç hoca, Hatay ile yola devam etmek istediğini belirtti.

“ÇOK FAZLA OYUNCUYLA GÖRÜŞTÜK”

Volkan Demirel yaptığı açıklamada, “29 Haziran’da Riva’da toplanacağız. Federasyonumuz ve bakanlığımız bize çok destek veriyor. Elimizde 15-16 tane futbolcumuz var. Birçok oyuncumuz ayrılmak durumunda kaldı. Son 3 ayda çok oyuncu izledim, çok fazla oyuncuyla görüştüm. Neticesinde bir yerlere gelmeye başladık. Bulduğum oyuncularla ilgili başkanlarımıza rapor verdim.

“HAYALİM HATAYSPOR’U AYAĞA KALDIRMAK”

Onlar da ellerinden gelen desteği vermeye çalışıyor. 29 Haziran’a kadar yeni transferlerimi yaparsak, onları da aramıza alarak bir sonraki sezona en iyi şekilde hazırlanmaya çalışacağız. Tabii ki hayallerim var ama şu anki hayalim, Hatayspor’un ayağa kalkıp mücadele etmesi. Bunun için elimden ne geliyorsa onu yapmaya çalışacağım” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.