MERHUM CEYLAN VE GÜZEL’İN RUHLARINA HATMİ ŞERİF OKUNDU

MERHUM CEYLAN VE GÜZEL’İN RUHLARINA HATMİ ŞERİF OKUNDU

Geçtiğimiz günlerde hayata gözlerini  yumarak sevenlerini büyük üzüntüye boğan Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi, Harbiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (HASYAD) Başkanı Hayırsever İş İnsanı Merhum Yusuf Ceylan ile geçmiş dönemlerde ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini icra eden Merhum Remzi Güzel için mezarları başında Hatmi Şerif okundu.

Bölgenin saygın şeyhleri tarafından okunan Kuran Tilaveti, Hatmi Şerif ve Dua programına  Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına uygun biçimde Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Özel Akademi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr.İbrahim Yaman, ATSO Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, ATSO Genel Sekreteri Ali Mullaoğlu,ATSO Genel Sekreter Yardımcısı Erhan Yağız,ATSO Yönetim Kurulu Üyeleri,Ceylan ve Güzel aileleri katıldı.

Hatmi Şerif programı Ceylan ve Güzel ailelerinin taziyeleri kabulü ile son buldu.

Hatay Meş’Ale Gazetesi olarak Merhum Yusuf Ceylan  ve Merhum Remzi Güzel’e Allah’tan Rahmet,Kederli ailelerine başsağlığı diliyoruz. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.