HATAY MİLLETVEKİLLERİ SAĞLIK YATIRIMLARINI GÖRÜŞTÜ

HATAY MİLLETVEKİLLERİ SAĞLIK YATIRIMLARINI GÖRÜŞTÜ

Cumhur İttifakı Hatay Milletvekilleri Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı ziyaret ederek Hatay’a yapılması planlanan sağlık yatırımları ile ilgili istişarelerde bulundu.

Heyette AK Parti Hatay Milletvekilleri Av. Adem Yeşildal, Hüseyin Yayman, Av. Abdülkadir Özel, Kemal Karahan ve MHP Hatay Milletvekili Dr. Lütfi Kaşıkçı hazır bulundu. Heyet, Bakan Fahrettin Koca’ya Hatay’a kazandırılan sağlık yatırımlarındaki desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

YEŞİLDAL: HATAY’IN SAĞLIK YATIRIMLARINA İHTİYACI VAR
AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, Hatay’ın sağlık yatırımlarına ihtiyacı olduğunu belirterek, “6 Şubat deprem felaketi Hatay’ımızda sağlık tesislerimizi ciddi şekilde etkiledi. Bölge hastanemiz kullanılamaz hale gelirken Antakya merkezinde bulunan hastanemiz tamamen yıkıldı. İlçelerimizdeki hastanelerimizde de büyük hasarlar oluştu.

Defne’mize 45 günde kazandırdığımız hastanemiz vatandaşlarımızın hizmetini büyük ölçüde karşılamakla beraber büyük nüfusa yetersiz kalmaktadır. Sayın bakanımız Dr. Fahrettin Koca’ya şimdiye kadarki yatırımlara yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Hatay’ımızın ciddi anlamda sağlık tesisi yatırımına ihtiyacı bulunmaktadır. Bu anlamda sayın bakanımızı ziyaret ederek hem teşekkür ettik, hem de yapılması gereken yatırımları görüştük. Kabulünden ve ilgilerinden dolayı sayın bakanımıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Bakan Koca, Hatay Milletvekillerine ziyaretleri için teşekkür ederek, Hatay’ın yakın zamanda yeni sağlık yatırımlarına kavuşacağını belirtti.
Ziyaret sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.