BAŞKAN YILMAZ ESNAFA GÜVEN VERDİ 

BAŞKAN YILMAZ ESNAFA GÜVEN VERDİ 

Esnafın babası, abisi olan İzzettin Yılmaz her daim esnafların yanında yer alıyor.

Esnaflara güven vererek her sorunlarını dinlemeye çalışan Başkan Yılmaz, Uzun Çarşı’da çalışmaların süreceğini belirterek, devletin her zaman vatandaşının yanında yer almaya devam edeceğini belirtti. İsimlerin geçici, devletin baki olduğunu belirten Başkan Yılmaz, esnaflardan gelen her talebi başüstü etmeye devam edeceklerini belirtti.

“ESNAFIN DERDİ BENİM DERDİMDİR”

Önce millet, önce hizmet şiarıyla çalışmalara devam ettiklerini kaydeden Başkan Yılmaz, “Devletimizin tüm birimleri el birliğiyle ve kararlılıkla çalışarak çarşımızın eski görkemli haline dönmesi için yoğun çaba sarf ediyorlar. Bu çabalardan dolayı büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Esnafımızın derdi benim derdimdir anlayışıyla gerek Antakya’mızda, gerek ise Ankara’da hizmetlerin takibini yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Esnafımızdan gelen her talebin başımızın üstünde yeri vardır. Esnafımızın işlerinin devamı demek, kentin ayağa kalkmasının hızlanması demektir. Ülkemizin bel kemiğini oluşturan esnaflarımızın her zaman yanında ve hizmetindeyiz. Bizlere verdiğiniz desteğin karşılığını misliyle sizlere sunmak için başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere bakanlarımız, milletvekillerimiz ve tüm ekibimizle sürekli sizlerin yanındayız” ifadelerini kullandı.

Antakya’da zor şartlarda çalışmalarını sürdüren esnaflar, ilgi ve alakalarından dolayı Başkan İzzettin Yılmaz’a teşekkürlerini sundular. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.