BAYRAKDAR: KONTEYNER KENTLERDE KALAN KAMU ÇALIŞANLARI TEDİRGİN

BAYRAKDAR: KONTEYNER KENTLERDE KALAN KAMU ÇALIŞANLARI TEDİRGİN

Memur-Sen Hatay Şube Başkanı İsmail Bayrakdar, Hatay’da görev yapan kamu çalışanlarının barınma konusunda mağduriyet yaşadığını belirtti.

Devletin şefkatine her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğunu da sözlerine ekleyen Bayrakdar konuyla ilgili açıklamasında; “6 Şubat depremi sonrası ilimizde görev yapan ve ilimize atanan kamu personelleri devletimizin şefkati ve güçlü yapısıyla himaye edilmiş konteyner kentler oluşturularak barınma mağduriyetinin önüne geçmiştir. Ancak son günlerde özellikle Arsuz ilçemiz başta olmak üzere kamu personellerine konteynerleri tahliye etmeleri konusunda yapılan tebligatlar kamu personellerimizi huzursuz etmekte ve mağduriyete yol açmaktadır. Kaldı ki ilimizde kamu personelimize yetecek kadar kiralık konutun da olmadığı aşikardır. Bu durumda az sayıdaki kiralık konutların fiyatları da fahiş rakamlara yükseleceğinden kamu personellerimizle beraber ilimizde yaşama tutunmaya çalışan vatandaşlarımız da mağdur olacaktır. Kamu personelinin mağduriyeti kamu hizmetini de doğrudan olumsuz etkileyeceğinden asıl mağdur yine yaralı memleketimiz Hatay olacaktır. Her zaman mağdurun yanında olan devlet yetkililerimizden konunun yeniden değerlendirilmesini, tebligatların iptal edilmesini, kalıcı konutlar tamamlanıncaya ve memleketimizde konut sorunu çözülünceye kadar kamu personellerimizin üzerinden şefkat elini çekmemesini ve konteyner kentlerde misafir etmeye devam etmesini istiyor, yetkililere mağduriyeti giderecekleri hususunda inancımızın ve desteğimizin tam olduğunu bildiriyoruz” ifadelerini kullandı.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.