ÇARDAK YAYLASINI MUTLAKA GÖRMELİSİNİZ

ÇARDAK YAYLASINI MUTLAKA GÖRMELİSİNİZ

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hassa ilçesine bağlı Çardak Yaylasının turizme kazandırılacağını söyledi. Milletvekili Hüseyin Yayman, Hassa İlçe Kaymakamı Ahmet Korkmaz, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, AK Parti Hassa İlçe Başkanı Cafer Sarı, Orman Bölge Müdürü Mustafa Koç ve vatandaşlar ile birlikte Çardak Yaylasında incelemelerde bulundu.

Yayman, burada yaptığı açıklamada, ‘ Amanos Dağlarının en güzel yaylalarından biri olan Hassa Çardak’ta vatandaşlarımızla bir araya gelerek yaylacıların sorunlarını dinledik.

Hatay Büyükşehir Belediyesi su ve yol sorununu çözmese de, bu eşsiz yaylayı turizme kazandırmak İçin herşeyi yapacağız. Çardak yaylasını mutlaka görmelisiniz.  Burası Hatay’ın Uludağ’ı. Buralar PKK’lı teröristlerden temizlendikten sonra burası huzur yuvası oldu. İnşallah Hatay’ın en gözde turizm merkezlerinden birisi olacak’ dedi.  Haber: Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.