HBB’DE KAYBOLAN MAZOTLAR NEREDE ?

BÜYÜK YOLSUZLUK İDDİASI

HBB’DE KAYBOLAN  MAZOTLAR NEREDE ?

Bir süre önce Hatay Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Destek Hizmetlerinde yüksek tonajda kaybolan mazotların izine hala rastlanmadı. Sorumlu olarak Destek Hizmetleri Daire Başkanı görevden alınırken kaybolan mazotların bulunamaması soru işaretleri doğuruyor. HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın kayıp mazota istinaden görevden aldığı Daire Başkanının yerine başka birini göreve getirmesi, kaybolduğu iddia edilen mazotların nerede olduğu, nasıl kaybolduğu ve adli sürecin başlatıp başlatılmadığı merak konusu oldu. Destek Hizmetleri Daire Başkanı Ramadan Sever’in Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş tarafından görevden alınmasının yankıları halen sürüyor. Kaybolan mazotların kayıp miktarlarının milyonları geçtiği iddia edilirken, günlük araç başına küçük mililitreler üzerinden oluşan kayıpların 7 bin üzerindeki araçların her birinden yolsuzluk yapıldığı iddialar arasında yer alıyor.
BÜYÜK YOLSUZLUK İDDİASI
Ortaya atılan büyük yolsuzluk iddiasından dolayı Destek Hizmetleri Dairesinde birçok kişinin görevden alınacağı iddiaları konuşulurken Lütfü Savaş’ın kamuoyundan sır gibi sakladığı büyük yolsuzluk iddiasına sessiz kalması da Büyükşehir üzerindeki kuşkuları daha da arttırıyor, olaylarla ilgili olarak Adli sürecin başlayıp başlamadığı ise henüz bilinmiyor.
Bu önemli konunun Kamuoyunu bir an önce aydınlatmasını Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaştan bekliyoruz. HABER: KAZIM ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.