BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. AKSOY ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. AKSOY ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde seçim çalışmalarını sürdüren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, Antakyalı hemşerilerine gerçekleştirdiği hane ve esnaf ziyaretleri devam ediyor.  Yerel seçim çalışmaları kapsamında durmadan ve dinlenmeden çalışmalarını sürdüren CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, ziyaret programları kapsamında ilk olarak sırasıyla önceki dönemde CHP Hatay İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan İşadamı Davut Ocak’ı işletmesinde ziyaret ederken, daha sonra ise iftar yemeği için Karlısu Mahallesi sakinlerinden Havran Dokuzoğlu’nu ziyaret etti.

“BİZ ETLE TIRNAK GİBİYİZ”

Gerçekleştirdiği ziyarette İşadamı Davut Ocak’a ilgisinden dolayı teşekkür eden CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Parti emektarımız, Geçmiş Dönem CHP Hatay İl Başkan Yardımcımız Sn. Davut Ocak’a, İlçe Başkanımız Sn. Ümit Kutlu, İlçe Başkan Yardımcımız Sn. Servet Aksoy ile birlikte nezaket ziyaretinde bulunduk. Biz etle tırnak gibiyiz. El ele, kol kola, omuz omuzayız. Hep birlikte Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve hepimizin şahsi meselesi olan memleketimize sahip çıkacağız. Kıymetli hemşerim Sn. Davut Ocak’a göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

“DR. AKSOY VE EŞİ, DOKUZOĞLU AİLESİ’NİN KONUĞU OLDU”

İkinci ziyaretini Ramazan Ayının üçüncü gününde Karlısu Mahallesi sakinlerinden Havran Dokuzoğlu’na gerçekleştirerek orucunu eşi Filiz Aksoy ile birlikte açan CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, “Mübarek Ramazan Ayı’nın 3. gününde iftarımızı birlikte yaptığımız, orucumuzu dualarla açtığımız, Karlısulu kıymetli hemşerim Havran Dokuzoğlu ve değerli ailesine teşekkürlerimi sunuyorum. Paylaşmayı, birbiri ile her zaman dayanışma içerisinde olmayı başaran güzel Antakya’m, hepimizin tuttuğu oruçlar, ettiğimiz dualar kabul olsun.” dedi.

“TERAVİH NAMAZI SONRASINDA VATANDAŞLARA LOKUM DAĞITILDI”

CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy, Ramazan-ı Şerif ayının üçüncü gününde konuk olduğu Dokuzoğlu Ailesi’nde gerçekleştirdiği iftar ziyaretinin ardından Karlısu Merkez Camii’nde teravih namazını kıldı. Kılınan teravih namazı sonrasında yapılan duaların ardından CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy tarafından vatandaşlara lokum dağıtıldı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.