Meşale Gazetesi

BELEN’E AYNI GÜN İKİ ÖNEMLİ KONUK

BELEN’E AYNI GÜN İKİ ÖNEMLİ KONUK

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, AK Parti MKYK üyesi Metin Külünk’ün ardından, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ı konuk etti.Gerçekleşen ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, konuklarına yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Gül iki konuğuna da çeşitli hediyeler takdim etti.

YILDIRIM’DAN BAŞKAN GÜL’E ZİYARET

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği Hatay’da Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ü de makamında ziyaret etti. Ziyaret programına, Hatay Ülkü Ocakları İl Başkanı, Ülkü Ocakları İlçe Başkanları, Belen, İskenderun MHP İlçe Teşkilatı, Belen, İskenderun Ülkü Ocakları, Belediye Meclis Üyeleri, Belen AK Parti İlçe Başkanı Enis Göçmen, Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle Muhtarları katıldı. Belen Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Bünyamin Tubay ve Yönetim Kurulunun ilçedeki yaptığı çalışmaları aktaran Belediye Başkanı İbrahim Gül “İlçemizde ve ülkemizde kaybedecek bir gencimiz bile yok, bizler onların her zaman arkasındayız. Gençlerimizin zihinlerine milli bilinci yerleştirip, milli hedeflere yönlendirmemizle birlikte ailelerine ve ülkelerine faydalı gençler oluyorlar” dedi.

ÜLKÜCÜ GENÇLİK ÜLKEMİZİN HER ZAMAN GURURU OLUYOR

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ise gençlerin oyunu, isteğini aldıkları zaman, %10-18 MHP için zor olmayacağını ifade ederek “Yeni nesil çok daha ahlaklı, şuurlu vatansever, bilgili kültürlü yetişiyor, şimdi bunu Ocaklara gittiğimiz zaman görüyoruz. Eskiye göre sayılarımız iki üç katına çıktı. Artık aileler de çocuğunu Ocağa emanet etmeye başladı. O zaman bu söylemlerin hiçbir karşılığı yok bizim nazarımızda” diye konuştu.

ÜLKÜSÜZ İNSAN ÇAMURDAN FARKSIZDIR

Başbuğu Alparslan Türkeş ve Liderleri Devlet Bahçeli’nin önderliğinde yaptıkları çalışmaların sadece ülkede değil, yurt dışında da yankılandığına vurgu yapan Ahmet Yiğit Yıldırım “Ülkücü gençlik ülkemizin her zaman gururu oluyor, bunun en büyük örneği olimpiyat sporcusu gençlerimizin Ay Yıldızlı Al Bayrağımızı göndere çektirdiğinde yaptığı “Bozkurt” işaretiyle bizleri gururlandırıyor. Sadece Baykar’da üç bin genç mühendisimiz çalışıyor. TOGG otomobilimizde, Roketsan’da, SİHA ve adını sayamadığım birçok öncü kuruluşumuzun ana kademesi gençlerimizden oluşuyor. Bizlere de milli şuurla yetişen gençlerimizi ülkemize kazandırmak düşüyor. Başbuğ’umuz Alparslan Türkeş’in dediği gibi “Ülküsüz İnsan Çamurdan Farksızdır.” Bizler gençlerimize bir ülkü veremezsek, dalından savrulmuş misali nereye gideceğini bilemeyiz” şeklinde konuştu.

YILDIRIM’DAN BAŞKAN GÜL’E TEŞEKKÜR

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 18 Aralık 2022 Saat 15.00’te gerçekleşecek olan Mersin açık hava toplantısı öncesi bölge ziyaretleri gerçekleştirdiğini ifade eden Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, bu kapsamda ziyaret ettiği Başkan Gül’e görevinde başarılar diledi.Başkan Gül, Metin Külünk’e de Belen’in tarihini tanıtan kitap takdim etti. Külünk’e ziyareti için teşekkür eden Başkan Gül, konuğunu kapıda uğurladı. Başkan Gül, Külünk’e ve Yıldırım’a ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini iletti. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.