TÜRKİYE YÜZYILININ KAHRAMANLARI

TÜRKİYE YÜZYILININ KAHRAMANLARI

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde “Türkiye Yüzyılının Kahramanları” temasıyla ülke genelinde ve yurt dışında geniş kapsamlı etkinlikler düzenlenecek. 15 Temmuz Proje Takip Sistemine, kurum ve kuruluşlar tarafından şu ana kadar 8 bine yakın projenin kaydı tamamlandı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün 7. yıl dönümünün idrak edildiğini belirterek 15 Temmuz 2016’da Türk halkının FETÖ karşısında gösterdiği şanlı direnişin, Türkiye Yüzyılı’nın ilk işaretlerinden birisi olduğunu kaydetti.

Türkiye’nin gelecek yüzyılını gasbetmek isteyenlere ağır bir yenilgi yaşattığını vurgulayan İletişim Başkanı Altun, şunları ifade etti: “Aziz milletimiz, tarihin her döneminde olduğu gibi 15 Temmuz gecesinde de büyük bir kahramanlık sergileyerek bağımsızlığını ve geleceğini vesayetçilerin, işgalcilerin, teröristlerin, ihanet şebekelerinin eline bırakmadı. Sayın Cumhurbaşkanımızın tek bir çağrısıyla sokaklarda, havalimanlarında, meydanlarda direniş için bir araya gelen kahramanlarımızın iman dolu yüreği, Türkiye Yüzyılı’nı başlatan irade oldu. O gece yüzlerce insanımız vatan uğruna şehit oldu. Biz de şehitlerimizi ve gazilerimizin bu kahramanlıklarını ‘Yüzyılın Kahramanları’ sloganıyla tüm dünyaya anlatarak onların hatıralarını yaşatmayı amaçlıyoruz. Bir kez daha 15 Temmuz’da hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.” Dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.