BERTUĞ ÖZGÜR YILDIRIM DEĞERİNE DEĞER KATTI

BERTUĞ ÖZGÜR YILDIRIM DEĞERİNE DEĞER KATTI

Hatayspor’dan 5 Milyon Euro bedelle Fransa’nın Rennes takımına transfer olan genç forvet Bertuğ Özgür Yıldırım değerine değer kattı.

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’in Türk futbolunun geleceği olarak gösterdiği genç forvet, 17 maçta attığı 2 golün yanı sıra etkili performansıyla değerini arttırmayı başardı. Transfermarkt, Fransa Ligue 1’de yaptığı güncelleme sonrası birçok futbolcunun piyasa değerlerinde düşüşler ve yülselişler meydana geldi. Özellikle PSG ve Olimpik Lyon kadrosunda yer alan futbolcuların değer kaybetmesi gözlerden kaçmadı. Bu sezon ligde iyi bir sezon geçirmeyen Lyon’un kadro değerinden 26 milyon € eksilirken Paris ekibinde ise 32 milyon €’luk bi bir kayıp görüldü. Stade Rennes’in kadro değeri ise 21 milyon € düştü. OGC Nice ve LOSC Lille kadrolarının değerleri yükseldi. Milli futbolcularımızdan Yusuf Yazıcı ve Bertuğ Yıldırım’ın değerlerinde de artışlar yaşandı.

DEĞERİ 5 MİLYON EURO’YA ÇIKTI

Milli futbolcumuz Bertuğ Yıldırım’ın piyasa değeri 4 milyon €’dan 5 milyon €’ya çıkarıldı. 21 yaşındaki golcü, bu sezon 17 maçta 2 gol kaydetti. Milli takımda ise 3 maçta 2 gol atmayı başardı. Caroff, “Yıldırım, Rennes’te az da olsa süre almaya devam ediyor. Son güncellemede değerini 4 milyon € yapmıştık. Bu güncellemede ise 5 milyon €’ya çıkardık. Türkiye Milli Takımı’nda da 3 maçta 2 gol atan oyuncunun değerinin artmasını uygun gördük.”Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.