DEVLETİMİZ ANTAKYA’MIZ İÇİN SEFERBER OLDU 

<strong>DEVLETİMİZ ANTAKYA’MIZ İÇİN SEFERBER OLDU</strong> 

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal ile birlikte Demirköprü ve Melekli Mahallelerinde muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.  Programa AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Kadın Kolları İlçe Başkanı Selma Sönmez, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve parti teşkilatı üyeleri katıldı.  Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz programda yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi; “Yaşamış olduğumuz asrın felaketi sonrası şehrimizi yeniden inşa etmek için gayretle çalışıyoruz. Devletimizin tüm kurumları seferber olmuş durumda. Asrın felaketi ülkemizin birlik, beraberlik, dayanışma ruhu ile asrın dayanışmasına dönüşerek Antakya’mıza uzanan yüzlerce yardım eliyle yeniden hayata tutunmamıza vesile oldu. Bundan sonraki süreçte de devletimizin destekleri ile Antakya’mız eskisinden daha güzel olarak inşa edilecek.  

Tüm bakanlarımız şehrimiz için gayret gösteriyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız yeni yaşam alanlarımız için gayretteler, İçişleri Bakanlığımız hemşerilerimizin istek ve ihtiyaçları, barınma sorunlarının giderilmesi ve güvenliğinin sağlanması için önemli çaba sarf ediyorlar, Sağlık Bakanlığımız vatandaşlarımızın en iyi sağlık hizmetine en kısa sürede ulaşabilmesi için yeni hastaneler inşa ediyor, kadrolarında iyileştirmeler yapıyor.  

Tüm kurumlarımız seferberlik halinde şehrimizi ayağa kaldırmanın gayreti içerisinde. İyileşme sürecimiz elbette biraz zaman alacak, şehrimizin yeniden inşası elbette zaman alacak. Hemşerilerimizin bu süreçte sabır göstermeleri büyük önem taşıyor.  

İnanıyorum ki Antakya’mızı eskisinden daha güzel inşa edeceğiz. Bu şehrin ruhunu veren binalar değil, insanlarımızdır. İnsanlarımız burada olduğu sürece yeniden medeniyetler şehri olacak, ülkemizin göz bebeği haline geleceğiz. Sabrınız, desteğiniz ve gayretleriniz için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum.” 

AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal ise konuşmalarında devletin tüm kurumlarının Hatay’a destek vermek için seferber olduğunu, şehrimizin yeniden inşa süresinde üzerlerine düşen ne varsa yapmaya devam edeceklerini belirtti. Yeşildal konuşmasının devamında; “Hatay için şahsi özen gösteren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve nezdinde tüm bakanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.