BİLGİL, YARIYIL TATİLİNİ DEĞERLENDİRİN MESAJI VERDİ

BİLGİL, YARIYIL TATİLİNİ DEĞERLENDİRİN MESAJI VERDİ

Yayladağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hikmet Bilgil yarıyıl tatili dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak öğrencilere, velilere ve eğitimcilere önemli tavsiyelerde bulundu.

Müdür Bilgil yayınladığı mesajında; “Saygıdeğer Meslektaşlarım, Sevgili öğrenciler ve Değerli velilerimiz, 2022-2023 Eğitim öğretim yılının 1. Dönemini bugün itibariyle tamamlamış bulunuyoruz. İlçemizde 44 okulumuzda, 8639 öğrencimiz bugün karne alıyor. Ülkemizin istikbali olan öğrencilerimizin ve onları hayata hazırlayan, topluma yön veren, kıymetli öğretmenlerimizin heyecanını paylaşıyor, iyi bir yarıyıl tatili geçirmelerini diliyorum. Kıymetli Velilerimiz, her biri geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim öğretimini emanet ettiğiniz öğretmenlerimize, okul idarecilerimize ve eğitim camiamızın tüm mensuplarına çok önemli sorumluluklar düştüğünün farkındayız. Okullarımızda gerçekleştirilen eğitim öğretim faaliyetlerinden istenilen sonuçların alınabilmesi; öğrenci, öğretmen ve velilerimizin eğitim öğretim süreci boyunca iş birliği içerisinde olmasına bağlıdır. Değerli Meslektaşlarım, eğitim sistemi, öğretmenlerin omuzlarında yükselir ve hiçbir eğitim sistemi öğretmeninin niteliğini aşamaz. Bu bilinçle dönem boyunca göstermiş olduğunuz gayretlerden, yaptığınız fedakârlıklardan, ortaya koymuş olduğunuz çalışmalardan, güzide vatanımızın emanetçileri olan öğrencilerimizin hayatına rehberlik ediyor olmanızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum.

ÖĞRENCİLERE BİLGİLENDİRİCİ GEZİ YAPMALARINI TAVSİYYE ETTİ

Sevgili Öğrencilerimiz, Hiçbir başarının tesadüf olmadığı bilinciyle başarıya ulaşmada en önemli unsurun düzenli ve sistemli çalışma olduğunu unutmayın. Sizleri iyi yetişmiş birer fert olarak, gelişen teknolojiyi kullanabilen, öz güveni yüksek, kültürüne duyarlı, nitelikli ve ahlaklı bireyler olarak görmek bizleri çok mutlu edecektir. Tatil süresince; İlimiz ve ilçemizin tarihi mekânları, müzeleri, kütüphaneleri gezmeniz, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte zaman geçirmeniz, sportif, sanatsal ve kültürel değeri olan sosyal aktivitelere katılmanız daha verimli bir yarıyıl tatili geçirmenizi sağlayacaktır. 6 Şubat 2023 Pazartesi günü eğitim öğretime kaldığımız yerden devam etmek temennisi ile hepinize iyi tatiller diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.