BİNLER ALTINÖZÜ’NE AKIN ETTİ

BİNLER ALTINÖZÜ’NE AKIN ETTİ

Antakya ilçesine bağlı Gülderen Mahallesi’nden yola çıkan Hatay 6. Bölük Motosiklet Kulübü üyesi Ali Över, barış çağrısını Altınözü’nde düzenlenen 8. Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali’nde tamamladı. Koşusunu festival alanında sonlandıran Över, elindeki zeytin dallarıyla barış mesajı verdi.

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, bu anlamlı etkinlikte Ali Över’e ve ona eşlik eden motosiklet grubuna teşekkür ederek, “Bir kez daha tüm dünyaya barış ve kardeşlik çağrımızı yineliyoruz” dedi. Başkan Sarı, festivalin, zeytin ve zeytinyağının önemini vurgulamanın yanı sıra, barış ve kardeşlik mesajlarının yayılmasına da katkı sağladığını belirtti.

Altınözü’nde binlerce vatandaşın katıldığı festival birbirinden renkli etkinliklere sahne oluyor. Çeşitli yarışmaların yanı sıra, çocuk ve gençlere hitap eden etkinlikler gün boyu neşe kaynağı olurken, açılan stantlarda da ilçenin, zeytini, zeytinyağı, gastronomisi ve yöresel ürünleri tanıtılıyor.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.