BİR ANNENİN HAYKIRIŞI; OĞLUM YAŞASIN!

BİR ANNENİN HAYKIRIŞI; OĞLUM YAŞASIN!

Hatay’ın İskenderun ilçesinde akciğer nakli bekleyen hasta İbrahim Onaylı’nın annesi gözyaşlarıyla çocuğunun kurtarılması için doktorlara seslendi.
Yaklaşık 1 yıl önce sürekli öksürükle başlayan hastalık nedeniyle birçok doktora başvuran 49 yaşındaki İbrahim Onaylı’ya, akciğerinde rahatsızlık olduğu ve acilen akciğer nakli olması gerektiği belirtildi. Yaklaşık 3 aydır İskenderun Devlet Hastanesinde çaresizce akciğer naklini bekleyen İbrahim Onaylı’nın Annesi Suphiye Onaylı, “Çaresiz beklemek beni daha çok bitiriyor. Evladım gözümün önünde eriyor, organ nakli bekliyoruz” diyerek yardım istedi.
Kız kardeşi Rabia Kureriç ise “Abimin gözümünüz önünde erimesine canımız dayanmıyor. Götürmediğimiz hastane kalmadı ama akciğerde sorun olması nedeniyle cihazlara bağlı yaşamak durumunda kalıyor. Şu anda tüm vatandaşlara sesleniyorum, organ bağışı yapmak başkaları için umut taşıyor” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.