BİR ÜLKENİN GELECEĞİ, O ÜLKE İNSANLARININ GÖRECEĞİ EĞİTİME BAĞLIDIR’

BİR ÜLKENİN GELECEĞİ, O ÜLKE İNSANLARININ GÖRECEĞİ EĞİTİME BAĞLIDIR’

Defne Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan başkanlığında 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Müdürler Kurulu Toplantısı  çevirim içi yapıldı.

Defne’de bulunan Okul/Kurum Müdürlerinin katılımı ile çevirim içi olarak yapılan toplantıya Defne Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, Şube Müdürleri Mahmut Doğan, Mehmet Sarıyıldız, Casim Çimen ve Okul/Kurum Müdürleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasında Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, ” Malumunuz 15 Şubat 2021 tarihinde temizlik, maske ve mesafe kurallarına dikkat ederek, yüz yüze eğitime kademeli olarak yeniden başlıyoruz. İlçemizin başarısında başta sizler olmak üzere, öğrenciden öğretmene, veliden yardımcı hizmetlerde çalışan personele kadar şüphesiz herkesin katkısı vardır. Okul yöneticileri olarak sizler öğretmenlerinizin daha başarılı olmaları için imkanlarınızı zorlayarak onlara destek olun, motive edin. Unutmayalım ki, Bir ülkenin geleceği, o ülke insanlarının göreceği eğitime bağlıdır. ” diye konuştu. Açılış konuşmasından sonra gündem maddeleri tek tek ele alınıp, yapılan çalışmalar değerlendirilerek, eksiklikler tespit edilip, çözüm önerileri görüşüldü. 

Çevirim içi olarak yapılan toplantı sonunda Defne Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan toplantıya katılan Okul/Kurum Müdürlerine çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, başarılar diledi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.