BİRLİK VE BERABERLİĞİN DAİM OLSUN HATAY!

BİRLİK VE BERABERLİĞİN DAİM OLSUN HATAY!

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert, koordinatör kaymakamlar, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve kurum amirleriyle birlikte Altınözü’nde yaşayan Hristiyan vatandaşların Paskalya Bayramı’nı kutladı.
Hristiyan vatandaşlarımızın en önemli dini bayramı olarak kabul edilen Paskalya Bayramı, medeniyetlerin ve kardeşliğin ilçesi Altınözü’nde birlik ve beraberlik mesajları altında kutlandı. Sarılar Mahallesi Aya Yorgi Kilisesi, Sarılar Mahallesi İsa Mesih Kilisesi ve Tokaçlı Meryem Ana Kilisesi’nde Hristiyan vatandaşlarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “Yaralarımızı hep birlikte sardığımız, huzur ve kardeşlik içerisinde yaşadığımız Hristiyan hemşehrilerimizin Paskalya Bayramı münasebetiyle Sarılar Mahallesi Aya Yorgi Kilisesi, Sarılar Mahallesi İsa Mesih Kilisesi ve Tokaçlı Meryem Ana Kilisesini koordinatör valimiz sayın Osman Kaymak, ilçe kaymakamımız sayın Mehmet Sert, koordinatör kaymakamlarımız, STK temsilcilerimiz, ilçe başkanlarımız ve kurum amirlerimizle birlikte ziyaret ederek hemşehrilerimizin Paskalya Bayramlarını kutladık. Birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde yaşadığımız tüm hristiyan hemşehrilerimizin Paskalya Bayramını kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.