ERZİN’E AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ YAPILACAK

ERZİN’E AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ YAPILACAK

Hatay’ın Erzin ilçesinde yapılacak olan Aile sağlık merkezi ile ilgili protokol imzalandı.

Hayırsever Cemal Kunt’un yapacagi Aile sağlık merkezi protokolü Hatay İl Sağlık Müdürlüğünde imzalandı. Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat ve hayırsever Cemal Kunt’un arasında imzalanan protokole Erzin İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakurumer’de eşlik etti.

ELMASOĞLU: İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, protokolün imzalanmasının ardından kısa bir açııklama yaptı. Elmasoğlu; “Bugün Bu Güzel Günde Regaip Kandilinde Erzin’imiz Adına Güzel Bir İşe Vesile Olmamızın Mutluluğunu Yaşıyoruz.Erzinimizin Değerli İnsanı Hayırsever Sayın Cemal Kunt’un Eşi Necla Kunt ve Kendi Hayrına Bahçelievler Mahallemiz Emiroğlu Yıkama Yağlanmanın Yakınında Yol Kenarında Yaptıracağı SAĞLIK OCAĞININ PROTOKOLÜNÜ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜMÜZ İLE Bugün İtibari İle İmzaladık.Kısa Süre İçerisinde de Başlayarak Bitirilmesinin de Takipçisi Olacağız.Bu Konuda Desteklerini Esirgemeyen Başta Sayın Valimiz Rahmi Doğan’a,Bizleri Sıcak Şekilde Karşılayan Ve Desteklerini Esirgemeyen İl Müdürümüz Mustafa Hambolat’a,Çok Kıymetli  İlçe Sağlık Müdürümüz Mehmet Karakurumer’e Teşekkür Ediyorum.Erzinimize Şimdiden Hayırlı Olsun” ifadelerini kullandı.  Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.