BİZ BU MİLLETE EFENDİ DEĞİL, HİZMETKÂR OLMAYA GELDİK

BİZ BU MİLLETE EFENDİ DEĞİL, HİZMETKÂR OLMAYA GELDİK

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, her hafta Salı ve Cuma günleri vatandaşlarla “Halk Günü” toplantılarında bir araya geliyor.Göreve geldiği günden bu yana halka yakın olmaya özen gösteren Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, vatandaşların sorunlarını anlattığı ve çözüm yollarının bulunduğu halk günlerini düzenlemeye devam ediyor.

BAŞKAN YALÇIN TEK TEK NOT ALDI

Yayladağı Belediyesi makamda gerçekleşen halk gününde, yüzlerce vatandaş Başkan Yalçın ile görüşerek taleplerini ilk ağızdan iletme imkânı buldu. Vatandaşların sorunlarını tek tek dinleyerek not alan Başkan Yalçın, bu sorunlara dair çözüm yolları aradı. Başkan Yalçın’ın yanı sıra başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de katıldığı halk gününde, vatandaşların taleplerinin hızlı ve doğru bir şekilde çözüme kavuşturulması için ilgili birimlere yönlendirmeler yapılarak gerekli talimatlar verildi.Yoğun çalışma temposundan fırsat buldukça vatandaşlarla bir araya gelmekten, sohbet etmekten, dertleşmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Yalçın, “Amacımız, halkımızın en iyi hizmeti alarak hayatlarını en güzel şekilde devam ettirebilmeleri için yoğun çaba harcıyoruz.” Dedi.

BİZ, HER AN HAZIR, HEP HAZIRIZ

Her mahallede etkin hizmetler sunduklarını belirten Başkan Yalçın; “Milletimize güzel hizmetler sunmanın onurunu hep birlikte yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda ve ifadeleri ile belirtmek gerekirse ‘Biz Bu Millete Efendi Değil, Hizmetkâr Olmaya Geldik’. Biz, her an hazır, hep hazırız. Her mahallemize güzel haberlerle gelmeye, sözlerimizi tutmaya devam ediyoruz. Salı ve Cuma günleri belediye binamızda ilçe halkımızla buluşuyoruz. Vatandaşlarımızla yapılan görüşmelerimizde aksaklığa düşmemek adına, makamımızda randevusuz olarak düzenlediğimiz halk gününü gerçekleştirdik. Bir araya geldiğimiz vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik ve çözmeye çalıştık. Vatandaşlarımız bizlere taleplerini, isteklerini söylüyor. Talebin durumuna ve acil durumuna göre ilgili müdürlüğümüzü derhal devreye alıyoruz. Çözüm noktasında da mutlaka geri dönüş sağlıyoruz. Ben, değerli hemşerilerime, gösterdikleri ilgi ve verdikleri desteklerden ötürü teşekkür ediyorum. 2023 yılında da halkımızla yan yana olmaya devam edeceğiz” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.