DEVA HATAY’DAN ANKARA ÇIKARMASI

DEVA HATAY’DAN ANKARA ÇIKARMASI

Demokrasi ve Atılım Partisi Hatay İl ve ilçe yöneticileri Ankara’da Genel Merkezde gerçekleştirilen toplantıya katıldılar.

Toplantıda Genel Başkan Ali Babacan, DEVA Partisi Teşkilat İşleri Başkanı Sadullah Ergin, DEVA Hatay İl Başkanı Sabit Coşkun, Antakya İlçe Başkanı Uğur Çakılı, İskenderun İlçe Başkanı Güven Gündüz, Defne İlçe Başkanı İnan Beyazgül, Hassa İlçe Başkanı Zekeriya Aşık, il ve ilçe yöneticileri hazır bulundu.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın başkanlığında gerçekleştirilen İl İlçe Başkanları toplantısına Hatay il ve ilçe başkanları ile birlikte katılım sağladıklarını söyleyen İl Başkanı Sabit Coşkun, stratejilerini belirleyip, çalışmaları değerlendirdiklerini söyledi. DEVA’nın her geçen gün büyüdüğünü toplumdaki yerini aldığını ifade eden Coşkun, Genel Başkan Ali Babacan ile hasbihal ettiklerini verimli bir toplantı olduğunu sözlerine ekledi.

Haber: Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.