BÖLGESEL KALKINMADA ‘ATSO’

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin Kahramanmaraş’ta düzenlenen bölgesel kalkınma güç birliği platformu’nda bölgemizin kalkınmasına değinen ÇİNÇİN şu ifadelere yer verdi ; ‘’Bölgedeki 7 tane Ticaret ve Sanayi Odası oda ile birlikte oluşturduğumuz Bölgesel Kalkınmada Güç Birliği Platformu toplantılarının 16.’sını Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirdik.

BÖLGESEL KALKINMADA ‘ATSO’

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin Kahramanmaraş’ta düzenlenen bölgesel kalkınma güç birliği platformu’nda bölgemizin kalkınmasına değinen ÇİNÇİN şu ifadelere yer verdi ; ‘’Bölgedeki 7 tane Ticaret ve Sanayi Odası oda ile birlikte oluşturduğumuz Bölgesel Kalkınmada Güç Birliği Platformu toplantılarının 16.’sını Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleştirdik. Bölgesel Sorunlar ve Çözüm Önerilerini görüştüğümüz toplantıya Platform Üyesi Oda Başkanları, Genel Sekreterlerinin yanı sıra, Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Kıvanç ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Borsalar Müdürü Muhibbet Uludoğan’da katıldı. Bölgemizin kalkınması ve sorunlarının giderilmesi adına oluşturduğumuz platformda tüm odalarımız ile var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz’’dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.