BÖYLE VİCDANSIZLIK OLUR MU?

BÖYLE VİCDANSIZLIK OLUR MU?

Enerjisa, borcu nedeniyle, Yarseli Sulama Barajı Birliği’nin elektriğini kesti, dolayısıyla şuan pompalar çalışmıyor, çiftçi ürününü sulayamıyor.

CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, parlamentonun geçtiğimiz günkü oturumunda yaptığı konuşmada sorunu gündeme getirdi, mağduriyetin giderilmesinin önemine değindi. Tokdemir, konuyla ilgili açıklamasında şunları dile getirdi: “Orada ekilmiş pamuk var, mısır var, biber var, dikilmiş kayısı, erik, şeftali fideleri var. Tam sulama zamanı ama bir haftadır sulama yapamıyorlar. Binlerce çiftçi perişan, on binlerce dönümde ekinler fideler ölüyor, yazıktır, günahtır. Elektrik şirketi sulama zamanı elektriği kesiyor. Böyle kötülük, böyle vicdansızlık olur mu? Buradan ilgili şirket yöneticilerine sesleniyorum: Bu borç çiftçinin borcu değil. Elektriği bir an önce açın çiftçi rahat sulama yapsın, hasat etsin diyorum.” Haber:Hasan DİKKAYA

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.