BU HALK BUNU UNUTMAZ!

BU HALK BUNU UNUTMAZ!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay İl Başkanı (milletvekili aday adayı) Hasan Ramiz Parlar, Memur, memur emeklileri, SSK ve Bağkur emeklilerin maaşına yapılan zamma ilişkin değerlendirmede bulundu. Parlar:” Emekliler yine açlığa, sefalete mahkum edildi.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memur ve emeklilere verilecek zammı yüzde 25 olarak açıkladı. Buna göre emeklilere yüzde 15,4 ile memura yüzde 16,4 olarak hesaplanan oranın, iki kesim için de yüzde 25 olarak kararlaştırıldı. Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan Parlar açlık sınırının 7.818 TL olduğunu hatırlatarak şu ifadeleri kullandı:” Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan, yine bizleri şaşırtmadı. Beklediğimiz bir zam oranı yaptı. Memuru da emekliyi de bilhassa bağkur ve SSK emeklisini açlığa, yoksulluğa terk etti. Zaten kıt kanaat geçinen emekli yine sefalet içerisinde yaşayacak. Maaşlara zam yapılıyor ama o zamlar daha cebe girneden eriyor. Öyle ki yine birçok ürüne zam üstüne zam geldi. Enflasyon oranı her ay artıyor. Ama Erdoğan yandaşlarından alıp, bir türlü halka veremiyor. Bu halk bunları unutmaz, gereken cevabı sandıkta en iyi şekilde verir.” dedi.Haber Merkezi

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.