BU ŞATAFAT NEYİN GÖSTERGESİ?

BU ŞATAFAT NEYİN GÖSTERGESİ?

Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni yönetemediği ve borç içinde olduğu her raporda açıkça ortaya konulan Lütfü Savaş, tüm bunlara rağmen lüks yaşantıdan ödün vermiyor. Son ziyaretinde önüne 6 çeşit tatlı sunulan Lütfü Savaş’ın, halkçı belediyenin mensubu olmasını göz ardı ederek bu pozu vermesi, tüm çevrelerden tepki topladı. Belediyenin önünün iş isteyen vatandaşlarla çevrili olduğu bir dönemde, tüm hizmetler yarım bırakılmış iken, Hatay’ın sorunlarının çözümü için koşturması gereken belediye başkanı kendisine sunulan lükse koşuyor. Defne halkı arıtma tesisi bekliyor, Arsuz-Samandağ arasındaki yol asfalt bekliyor, asfaltı olmayan yollar asfalt bekliyor. Her ne kadar boşa çaba ise de EXPO inşaatı, HADO Projesi, Teleferik projesi ödenek bekliyor. Binlerce vatandaş, susuz geçirdiği yaz mevsiminin ardından su sorunu yaşamamayı bekliyor, sağlıklı su, sağlıklı çevre istiyor, Asi Nehri kurtulmayı bekliyor. Tüm bu sorunlar üst üste birikirken, Lütfü Savaş, sorunların üzerine gideceğine, halkın arasına karışacağına, üzerinde adının yazdığı 6 çeşit baklava, böreklere koşuyor.

VATANDAŞLAR BU GÖRÜNTÜYE TEPKİLİ

Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan vatandaşlar, “Bizler bu görüntüleri bir şehrin belediye başkanına, maaşını halkın vergisinden alan birisine yakıştıramadık. 1,5 milyon nüfusun yanı sıra Suriyeli vatandaşların da bulunduğu Hatay, büyük hizmetler bekliyor. Yollarımız düzgün değil, Asi Nehri’ne dönüp bakamıyoruz bile. Defne’de kokudan durulmuyor. Halk iş bekliyor, hizmet bekliyor, şehrin yöneticisi olacağını söyleyen başkan 6 çeşit tatlının önünde poz veriyor. Halk evine ekmek götürme derdindeyken, halkçı Parti’nin başkanı olduğunu her fırsatta söyleyen başkan, halkın sorunlarına kulak tıkamış. Her gün bozuk yollardan dolayı arabalar zarar görüyor. Sanayiden çıkamıyoruz. Trafik çilesi çözülemiyor. Mega kentlerden beter bir trafik çilemiz var. Halkın bunca sorunu varken, makamının verdiği şımarıklıkla hareket eden Lütfü Savaş, halkın gözünden düşmüştür. Kendisi çözüm üretmekten uzak sadece lüks peşinde koşmaktadır. Biz hizmet bekliyoruz, hizmet başında çekilmiş fotoğraflar istiyoruz, ballı börekli tatlılı davet fotoları değil” ifadelerini kullandılar.

LÜTFÜ SAVAŞ, GELDİĞİN YERİ UNUTMA

Mensubu olduğu partinin il yönetimi ile büyük problemler yaşadığı konuşulan Lütfü Savaş’ın, halkçılıktan uzaklaştığı kulaktan kulağa yayılan söylentiler arasında yer alıyor. Kendi evinin ve bürokratlarının evlerinin yolunu Avrupa standardına getiren Savaş, halka ise çukurlu yolları layık gördüğü, halkın tüm çağrılarına rağmen, halka inmekten uzaklaştığı da konuşulan konular arasında yer alıyor. İsminin yazdığı baklavaların başında gurur pozu verdiği gözlenilen Lütfü Savaş’ın, tüm sorunlara kulak tıkayarak lüks tüketim peşinde koştuğunu söyleyen vatandaşlar, “Kendisi Yayladağı’nın bir köyünde dünyaya geldi. Antakya’nın uç mahallelerinde koşturdu. Bu milletin vergisiyle okudu, bu milletin oyuyla seçildi. Ancak geldiği noktada görüyoruz ki halkı görmezden geliyor. Kendisi bir başkan olmasının yanı sıra bir memurdur. Eşi de devlet üniversitesinde memur olarak çalışıyor. Memur maaşıyla yaşadığı lüks hayat gözler önündedir. Biz bu şatafatın kaynağını öğrenmek istiyoruz. Lüks makam araçları, lüks evler, lüks tüketimler ile Lütfü Savaş kime neyin gösterisini yapmaktadır merak ediyoruz. Kendisine tavsiyemiz geldiği noktayı unutmamasıdır” şeklinde konuştular.

LÜTFÜ SAVAŞ’TAN AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Vatandaşın oylarıyla bulunduğu makama gelen Lütfü Savaş’ın bu şımarıkça olduğu söylenen fotoğrafa nasıl bir açıklama yapacağı merakla bekleniyor. Daha önce gazetemizde yer verdiğimiz haberlerde olduğu gibi açıklama beklediğimizi bir kez daha yineliyoruz. Halk açıklama bekliyor. Haber: Ferir LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.