Bülent Uygur, Zeytindalı Anadolu Lisesi’ni Ziyaret Etti

Bülent Uygur, Zeytindalı Anadolu Lisesi’ni Ziyaret Etti

Bülent Uygur, Zeytindalı Anadolu Lisesi’ni Ziyaret Etti


Kaymakam Bülent UYGUR, Fatikli Mahallesinde bulunan Zeytindalı Anadolu Lisesi ve Fatikli Geçici Eğitim Merkezini ziyaret etti. Kaymakam Bülent UYGUR, Altınözü ilçesi Fatikli Mahallesinde bulunan Zeytindalı Anadolu Lisesi ve Fatikli Geçici Eğitim Merkezini ziyaret ederek, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Ziyarete, Kaymakam Bülent UYGUR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet GÜNER, İlçe Spor Müdürü Ahmet ZÜMRE, şube müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaymakam Bülent UYGUR, Fatikli Mahallesinde bulunan Zeytindalı Anadolu Lisesi ve Fatikli Geçici Eğitim Merkezinde bulunan sınıflarını gezerek, geleceğin teminatı öğrencilerle sohbet etti.Kaymakam Bülent UYGUR, ” Çocuklarımız bizlerin geleceğidir.

Ülkemizin geleceği için öğrencilerimizi iyi eğitmek zorundayız. Sevgili gençler, zaman hızla ilerliyor. Zamanınızı çok iyi değerlendiriniz. Kaymakamlık olarak yanınızdayız. Sizlere her türlü desteği vermeye hazırız. Üniversite sınavına iyi hazırlanmanız gerekmektedir. Bugün yorulursunuz ama fedakârlık ve gayretinizin sonucunda yorulmanın meyvesini yersiniz. Bizler devletimize ve milletimize hizmet için varız. Devletini seven gençler eğitimle yetişmektedir. İlçemiz okullarını dolaşarak eksiklikleri yerinde tespit edip yaşanan sıkıntıları gideriyoruz. Okul idarecilerimizle bir araya gelerek burada öğrencilerimizin daha verimli bir eğitim alabilmeleri için istişarelerde bulunduk. Okulumuzun varsa sorun ve yapılması gereken eksiklerini ise yerinden tespit ettik.” dedi. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.